Vídeos amb recomanacions literàries per Sant Jordi a les xarxes socials del CNL

CPNL

Quatre bibliotecàries de les Terres de l'Ebre i la responsable del Club de Lectura Fàcil de la biblioteca de Tortosa recomanen llibres per Sant Jordi amb vídeos a les xarxes socials del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Aquest Sant Jordi, s'ha comptat amb les recomanacions literàries de Cinta, directora de la biblioteca de Gandesa; Maria Josep, de la de Móra d'Ebre; Joana, de la d’Amposta; Gemma, de la d'Ulldecona, i Ester, tècnica del CNLTE i responsable del Club de Lectura Fàcil de la biblioteca de Tortosa.

Durant la setmana de Sant Jordi, des del CNL ebrenc es porten a terme altres activitats, com ara la presentació de la campanya «Català de proximitat» als mercats d'Amposta i Tortosa, el repartiment del llibre Tastets 2022 a l'alumnat dels cursos de català per a adults, la difusió de música vinculada a la diada del llibre i la rosa o lectures en veu alta, entre altres.

El compte del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a Spotify ha creat una llista que du per títol "Històries i costums", amb cançons que tracten específicament Sant Jordi.

Totes les activitats de Sant Jordi del CPNL es poden trobar a les xarxes socials amb l'etiqueta #SantJordiCPNL.

Vols compartir aquesta notícia?