El CNL de Tarragona expandeix el programa Totjoc

Oci en català

Noves adhesions de botigues i entitats, participació en un festival i vídeos promocionals a les xarxes i a la televisió

El Totjoc present al TGNJuga

Els diversos serveis i oficines del CNL de Tarragona han treballat per al creixement i extensió del programa Totjoc des l'estiu ençà. S'han aconseguit 14 adhesions noves: 5 botigues de joguets, 2 empreses creadores de jocs, una associació promotora del joc i 7 llibreries/papereries que també venen jocs. A més, l'associació Tarragona Juga també s'ha adherit al programa Totjoc i d’aquesta manera el CNL de Tarragona ha estat present a la segona edició del festival que va organitzar el cap de setmana del 10 al 12 de novembre d'enguany,

Un món de jocs

L'acte inaugural del Tarragona Juga va reunir una bona pila d'aficionats i representants de les entitats participants per escoltar el reconegut expert en jocs Oriol Comas dissertant amb Jan Gonzalo (de l’organització) sobre la història del joc i del joc de taula, tot presentant el llibre de Comas Un món de jocs (Sugaar Editorial).

Durant el cap de setmana del Festival centenars de persones van passar per la seu de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), omplint totes les taules i cadires preparades a cadascuna de les franges horàries de dissabte matí i tarda i diumenge al matí. Al Festival es van presentar prototips de jocs i es va poder jugar a tota mena de jocs de taula i de rol. Les entitats i empreses participants al certamen van guiar i dinamitzar les partides dels diversos àmbits del programa presents a l'IMET. El CNL de Tarragona va distribuir més de 200 cartes al reis i més de 200 fulls informatius del programa Totjoc.

Vídeos promocionals

I quan s'acosta el període de Nadal i Reis, del CNL de Tarragona engega una doble campanya de difusió de vídeos promocionals per xarxes i per televisió. Des de les xarxes del CNL de Tarragona es difonen vídeos curts de les botigues i fabricants de jocs adherits al programa recomanant algun joc disponible a la botiga o el producte que han creat, en el cas de les empreses.

Per altra banda, el programa «Com la nit al dia» de Tac 12, la televisió del Camp de Tarragona, cada dimarts emetrà un reportatge d'uns 5 minuts presentant un d'aquests establiments col·laboradors o una empresa fabricant, amb recomanacions de jocs en català. Així, entre desembre i gener s'emetran una desena de reportatges fets a Montblanc, Valls, Vila-seca i Tarragona. El primer reportatge s’ha fet a la Llibreria El Soterrani de Tarragona.

Vols compartir aquesta notícia?