La 3a Tarda de Scrabble al Mercat Central de Tarragona difon el vocabulari de proximitat

Ús professional

Les persones que van jugar i van treure les puntuacions més altes van obtenir vals de compra per al Mercat

Aquest divendres, 20 d'octubre, el Servei de Català de Tarragona ha tornat a fer jugar els clients del Mercat Central de Tarragona amb la 3a Tarda de Scrabble al Mercat Central.

En aquesta ocasió, la partida oberta a tots els clients del Mercat ha estat temàtica: les paraules que es podien formar eren les dels cartells «Al Mercat, català de proximitat» que, instal·lats a les entrades del murs de l'edifici, difonen les denominacions tarragonines dels productes vegetals, carns i elaborats i peix i marisc.

Francesc Gallén, de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) ha fet jugar les famílies que s'acostaven al tauler mural amb daus amb les lletres i puntuacions pròpies de l’Scrabble en català, abans de passar a la partida oberta. En aquesta, les tres persones que han obtingut les puntuacions més altes han guanyat vals de compra de Mercats de Tarragona per gastar a les parades dels dos mercats estables municipals (Central i Torreforta).

A la partida han sorgit les paraules: caragols, bajoques, aubercoc, gadaganc, nespro, espineta, aumetlla, xirivia i fesols. Els tres màxims anotadors han estat Joel Gutiérrez, Albert Ribó i Toni Jover.

Tarda de Scrabble Tarda de Scrabble

Vols compartir aquesta notícia?