Comença una nova edició del Club de Lectura "Llegir per parlar" de l'Arboç

Activitats complementàries

Fins a final d’any, estan programades tres sessions, que es faran a la Biblioteca Municipal

imatge lectura llibre

El passat 20 de setembre es va fer la primera trobada de presentació de la nova edició del club de lectura fàcil en català “Llegir per parlar”. En aquesta trobada es va explicar a les persones interessades en què consisteix la lectura fàcil i com s’organitzarien les sessions programades. La proposta s'adreça a persones adultes amb un nivell bàsic de català que vulguin millorar la fluïdesa, ampliar vocabulari i compartir una estona distesa parlant en català.

Durant l'últim trimestre del curs les sessions es faran a les 10 h, a la Biblioteca, amb aquesta programació de lectures:

  • 18 d'octubre: El darrer tango
  • 22 de novembre: Contes d'intriga
  • 20 de desembre: El gos dels Baskerville

El club de lectura és una activitat organitzada per la Biblioteca Municipal de l'Arboç (av. Sant Jordi, 12, 977 67 19 92 - biblioteca@arbocenc.cat) i el Servei de Català del Baix Penedès del CPNL (pl. del Centre, 5, del Vendrell - 977 15 71 75 - baixpenedes@cpnl.cat). Les persones interessades poden apuntar-se a la Biblioteca, on se’ls donarà en préstec el llibre que cal llegir i se les convocarà per a la sessió de conversa i valoració del llibre.

Vols compartir aquesta notícia?