La cooperativa tarragonina GamLab s’adhereix al programa Totjoc

Oci en català

L'empresa crea capses d'aprenentatge ludificat i jocs de taula sobre cultura popular

Aquest diumenge convoca el II Torneig del Seguici, el joc de cartes de la Festa Major de Tarragona, de creació pròpia

GamLab, SCCL es dedica a la innovació educativa i la implantació de processos gamificats a l'escola, l'institut, l'empresa i la comunitat. Les capses d'aprenentatge ludificat són el seu producte estrella, però també han creat els jocs de cartes del Seguici Popular de Tarragona i de Vilanova i la Geltrú.

Precisament aquest diumenge, 17 de setembre, dins els actes de Santa Tecla, festa major de Tarragona, GamLab organitza la jornada «Tarragona al Parc» (de la Ciutat), amb el II Torneig del Seguici per començar, obert a la ciutadania i amb participació de les entitats del Seguici Popular tarragoní. En aquesta línia, la cooperativa està gestant un nou joc de taula sobre la cultura popular dels Països Catalans.

Altres productes de la cooperativa tarragonina són els jocs d'escapada competencials, els jocs d'aventura de construcció d'equips per a empreses i equips docents, capses personificades, casals d'estiu amb narrativa, partides de rol competencials i altres com les propostes analítiques de treball manipulatiu sistemàtic i seqüenciat de llengua i de matemàtiques.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?