Un tast de Voluntariat per la llengua a les aules

Voluntariat per la llengua

El Voluntariat exprés es planteja al final dels nivells bàsic 2 per introduir els alumnes en les activitats de conversa amb persones catalanoparlants voluntàries

Voluntariat exprés a Constantí

Aquests mesos de febrer i març, els alumnes de nivell bàsic 2 de Calafell, Constantí, Vila-seca, Valls i Tarragona han organitzat sessions de Voluntariat exprés a les aules. El voluntariat exprés és una activitat de conversa amb persones voluntàries que es basa en la tècnica de l'speed dating (cites ràpides). Els participants han de mantenir una conversa durant aproximadament 5 minuts sobre un tema seleccionat a l'atzar (per exemple, mitjans de transport, gimnàs, costums i hàbits, viatges...). Amb aquesta activitat els alumnes experimenten vivencialment el que podrien ser els primers minuts de les trobades del VxL.

L’experiència està molt ben valorada pels professors, els alumnes i els voluntaris participants i és un estímul per participar plenament del programa del VxL quan facin el bàsic 3 o directament un impuls per parlar en català fora de l’aula.

Calafell

Tarragona

Tarragona

Vila-seca

Vols compartir aquesta notícia?