L'alcalde de Salou i la gerenta del CPNL visiten l'aula de català

CPNL

La trobada va servir per conèixer els professors i professores del Servei de Català de Salou i felicitar-los per la seva feina i la seva implicació

visita gerenta Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, i la gerenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Pilar López, van visitar l’11 de gener el Servei de Català de Salou per conèixer els tècnics que hi treballen i intercanviar-hi impressions.

També van tenir l’oportunitat de visitar els alumnes del curs Bàsic 2, a qui els van transmetre el compromís del Govern municipal per facilitar-los la seva integració a la vida laboral i a la societat en general. L’alcalde també va felicitar l'equip de professors pel seu treball i implicació. I per la seva banda, la regidora Julia Gómez va recomanar als alumnes una actitud proactiva amb l'aprenentatge per satisfacció personal i l’increment de ganes d'autosuperació. Finalment, la gerenta del CPNL, Pilar López, els va encoratjar a perseverar en els estudis i els va felicitar per la seva fidelitat amb les classes.

visita gerenta Salou

Vols compartir aquesta notícia?