La pel·lícula en català Escape Room s'estén pel territori

Oci en català

Torna el Cicle Gaudí, organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català, que acosta pel·lícules en català a moltes poblacions sense sales comercials.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, entre d’altres. Constitueix una xarxa estable de sales no comercials a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

A l’àmbit territorial del CNL de Tarragona, el Cicle Gaudí arriba a Alcover, Belltall, Bonastre, el Vendrell, Santa Oliva, l'Espluga de Francolí, la Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès, Montblanc, Santa Oliva, Tarragona, Vilallonga del Camp, Vila-rodona, Vila-seca i Vilallonga del Camp. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros i a cada localitat s’hi apliquen descomptes en diferents situacions.

Aquest mes de setembre, es podrà veure la pel·lícula Escape Room, adaptació de l’obra de teatre homònima dirigida per Hèctor Claramunt i interpretada per Joel Joan. Es tracta d’una comèdia que combina l'humor i la intriga per fer passar una molt bona estona.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?