Cloenda del curs i VxL a Valls

Cursos de català, Cursos de català

El passat dimarts, 28 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala d'actes de Casa Caritat, es va fer la cloenda dels cursos de català de l'Oficina de Català de Valls.

La celebració, que va aplegar alumnes i parelles lingüístiques, va comptar amb la presència de la regidora d'Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, la directora del CNL de Tarragona, Rosa M. Ibarz i la tècnica de l'OC de Valls, Carme Leiva. Després dels parlaments inicials, els alumnes dels diferents cursos presencials van fer la seva participació amb la lectura d'unes endevinalles i de poemes de Guillem Viladot i Gabriel Ferrater, dels quals aquest any es commemora el centenari del seu naixement.

A continuació, es va fer un reconeixement a la tasca de voluntaris i aprenents amb el lliurament de diplomes a cadascun dels participants en el Voluntariat per la llengua i també es va reconèixer la feina feta pels establiments col·laboradors, on els alumnes poden practicar el català en situacions reals.

En el tram final de l'acte, es va projectar un audiovisual en el qual els alumnes van visualitzar la seva participació en tot un seguit d'activitats complementàries organitzades al llarg del curs des de l'Oficina de Català.

Finalment, la regidora d'Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, va dirigir-se als assistents per felicitar-los per la feina feta al llarg de tot el curs i va animar-los a continuar tant amb l'aprenentatge com amb l'ús del català.

Vols compartir aquesta notícia?