El Servei de Català de Tarragona amplia la llista de comerços per fer pràctiques lingüístiques

Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

En els primers mesos d'any s'ha renovat la col·laboració de 14 establiments i s'ha creat una nova xarxa a Bonavista

La llista d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català de Tarragona ja passa de la trentena amb la nova xarxa de comerços que s'ha creat al barri de Bonavista durant els primers mesos d'enguany. A més, s'han renovat les adhesions de catorze establiments del centre de la ciutat, entre els quals tres s'han afegit als establiments que reben els nostres alumnes per fer-hi pràctiques lingüístiques.

Així doncs, la xarxa de comerços que col·laboren amb el programa de parelles lingüístiques a la ciutat de Tarragona ara consta de cinc establiments a la Vall de l'Arrabassada, quatre a Bonavista -tots al carrer Vint-i-u-, un a Sant Pere i Sant Pau i vint-i-dos al centre.

D'aquests establiments del centre, entre els que han renovat la seva adhesió al programa durant el mes d'abril, tres han ampliat la seva col·laboració per rebre els alumnes dels cursos de nivell Bàsic 3 que faran pràctiques lingüístiques durant aquest mes de maig. Fins al moment, les úniques "baixes" de la llista són les de tres comerços que han cessat la seva activitat.

Vols compartir aquesta notícia?