Tres alumnes de l'Elemental 3 van a la ràdio

Cursos de català

Han participat en l'espai dedicat a la llengua del programa "Calafell Matí" de Calafell Ràdio per explicar la seva experiència com a aprenentes de català

Aquest dijous, 5 de maig de 2022, l'Emila, la Isa i la Marcela, alumnes de català del curs Elemental 3 de Calafell, han participat en l'espai dedicat a la llengua del programa "Calafell Matí" de Calafell Ràdio. Habitualment aquest espai l'ocupa la secció "Paraules i cançons", però avui s'ha dedicat a conversar amb aquestes alumnes i la seva professora per conèixer de primera mà la seva experiència en l'aprenentatge del català.

Han explicat que els agrada molt aprendre i fer-ho mirant pel·lícules i sèries. Però també llegint, perquè una de les tasques del curs ha estat llegir el llibre Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. La professora ha explicat que els alumnes se senten molt segurs a l'aula, però quan l'han de fer servir a fora es troben amb algunes dificultats, com la vergonya o la reticència dels mateixos catalanoparlants a parlar-los en català. Per això, activitats com aquesta, d'utilitzar el català en situacions reals fora de l'aula, és molt positiu i necessari.

El programa ha acabat amb la recomanació de totes tres que la gent s'apunti als cursos.

Vols compartir aquesta notícia?