Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. 601 alumnes als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell

  Aquesta setmana comencen els cursos de català del 3r trimestre que imparteix el CNL de Sabadell. Dels 601 inscrits, 536 ho han fet a Sabadell i la resta a les altres poblacions que conformen el CNL: Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.

  Cursos de català

 2. RESULTATS DE LES PROVES D'ASSOLIMENT DELS CURSOS DE CATALÀ

  Consulteu els resultats aquí

  Cursos de català

 3. Cloenda dels cursos de català a Polinyà

  El passat dia 13 de juny el SLC de Polinyà va participar com cada any a la festa-cloenda dels cursos 2019 del Centre de Formació El Roure de Polinyà.

  Cursos de català

 4. La directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa, visita el CNL de Sabadell

  Aquest 16 de maig, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell ha rebut la visita de la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Ester Franquesa, de la coordinadora de Recursos i Serveis del CPNL, Pilar Pifarré, i del gerent del CPNL, Josep Madorell, acompanyats per Elisabet Palomés, directora del CNL de Sabadell.

  Cursos de català

 5. Alumnes de l’OC de Sant Quirze, a teatre!

  El 23 de febrer, alumnes dels cursos de català de Sant Quirze del Vallès van assistir a la representació de l'obra Carola, basada en la novel·la Feliçment, jo sóc una dona de Maria Aurèlia Capmany.

  Cursos de català

 6. Sessió sobre novetats de la Gramàtica a l’IES Jonqueres

  El passat 25 de febrer el Servei d'Assessorament Lingüístic del CNL de Sabadell va impartir una sessió sobre Novetats i canvis de la Gramàtica de la llengua catalana i de l'Ortografia catalana de l'IEC a petició del claustre de professors de l'IES Jonqueres.

  Cursos de català

 7. RESULTATS DE LES PROVES D'ASSOLIMENT DELS CURSOS DE CATALÀ

  Consulteu els resultats aquí

  Cursos de català

 8. Xerrada de Gemma Ruiz a Castellar del Vallès

  Dimarts 5 de juny, a les 19 h, més de 50 persones van desafiar les inclemències meteorològiques per assistir al col·loqui sobre la novel·la Argelagues a la Biblioteca Municipal Antoni Tort de Castellar del Vallès.

  Cursos de català

 9. Taller de haikus

  L'Oficina de Català commemora el Dia Mundial de la Poesia

  Cursos de català

 10. Els alumnes del bàsic 2 de Palau visiten la biblioteca

  El passat dijous, 22 de febrer, els alumnes del curs del nivell bàsic 2 van visitar la biblioteca de Palau-solità i Plegamans. La bibliotecària els va fer un recorregut per tots els espais i els va explicar el funcionament del servei de préstec i de com fer-se el carnet, així com les activitats que poden fer-hi.

  Cursos de català