Les inscripcions dels cursos intensius de català del Consorci per a la Normalització Lingüística seran el 27 i 28 de juny

Cursos de català

El CNL de Sabadell ofereix un curs de nivell Inicial i quatre de nivell Bàsic 1 durant els mesos de juliol i agost.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obrirà les inscripcions per als cursos de català el dia 27 de juny per als exalumnes dels últims 12 mesos i el dia 28 de juny per la resta de població. La inscripció es pot fer en línia mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 27, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h o bé presencialment sol·licitant cita prèvia trucant al 93 727 83 40.

Les persones interessades poden consultar el cercador web del CNL de Sabadell per trobar informació sobre el curs i l'horari.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari, s'ha redissenyat la pàgina d'inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d'inscripció i s'han afegit dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Els 22 centres de normalització lingüística que formen el CPNL també han començat a preparar l'oferta de cursos de català de tots els nivells, que s'iniciaran el mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2023-2024. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CPNL i a les xarxes socials.

Vols compartir aquesta notícia?