Festa de final de curs de l'alumnat i voluntariat del CNL Roses

Cursos de català

El passat 29 de juny el CNL Roses va celebrar la 1a festa de final de curs amb tot l'alumnat i el voluntariat dels quatre serveis de català que conformen el centre: el SLC de Sant Just Desvern, el SLC d'Esplugues, el SLC de Sant Feliu de Llobregat i el SLC de Sant Joan Despí

La festa va tenir lloc a l'edifici de Les Escoles de Sant Just Desvern, i es va inaugurar amb la presència de l'alcalde de la mateixa població, en Joan Basagañas; el regidor d'Educació del consistori, en Just Fosalva; i la directora del CNL Roses, na Núria Soriano.

D'altra banda, hi van ser presents un centenar d'alumnes i voluntaris i les seves respectives tutores i tutors.

L'acte va començar a les 18 h al pati central de l'edifici i a mesura que l'alumnat anava arribant se'ls va obsequiar amb un got i una xapa creats expressament amb motiu de la festa.

Un cop les personalitats van inaugurar l'acte, un esbart dansaire de Barcelona va encetar un breu taller de sardanes que va culminar amb una gran ballada de sardanes grupal al ritme de la cançó "Coti x Coti" del grup català de moda The Tyets.

Finalment, tots els assistents van poder degustar les receptes culinàries i els diferents productes que ells mateixos van aportar per a la trobada.

Vols compartir aquesta notícia?