Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. El CNL Roses comença el tercer trimestre amb més de 650 alumnes inscrits

  Aquesta setmana han començat els cursos de català per a adults del tercer trimestre al Centre de Normalització Lingüística Roses. D'abril a juny oferim una gran varietat de cursos de nivells diferents i en diferents modalitats, adaptats a la situació sanitària actual.

  Cursos de català

 2. El Centre de Normalització Lingüística Roses reprèn l’atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

  • La cita prèvia serà indispensable per rebre l'atenció presencial a la seu del CNL Roses, a Sant Feliu de Llobregat
  • A través del web del Centre de Normalització Lingüística i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines

  Cursos de català

 3. CNL Roses. Nou període d'inscripcions als cursos de català

  Nou període d'inscripcions per als cursos de gener de 2020: dies 16, 17 i 18 de desembre. Serveis locals de català de Sant Feliu, Esplugues, Sant Joan i Sant Just.

  Cursos de català

 4. Nou període de matriculació als cursos de català 2019-2020 del CNL Roses

  Durant el mes de setembre els quatre serveis locals de català del CNL Roses, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, obren un nou període de matrícules per al curs acadèmic 2019-2020.

  Cursos de català

 5. Final de curs del nivell bàsic del SOC al SLC Sant Feliu

  El dimecres 17 de juliol, al Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat, vam celebrar la festa de comiat del curs Bàsic 3.

  Cursos de català

 6. Celebrem el final de curs a la terrassa del Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu

  Dimecres passat, dia 26, vam celebrar el final de curs fent un berenar amb productes típics de la nostra terra. Hi van venir alumnes dels diferents nivells, que van poder compartir tots junts una tarda de música, bon ambient, bon menjar i.

  Cursos de català

 7. Finalitza el grup de català oral de Sant Feliu conduït per una voluntària lingüística

  El 21 de maig el grup de català oral per a gent gran conduït per la voluntària Rosa Carme va acomiadar el curs amb un esmorzar.

  Cursos de català

 8. Classe oberta de català al CNL Roses

  Kahoots del CNL Roses i dictats en línia, activitats destacades de la classe oberta de català per a tothom

  Cursos de català

 9. Pressupost Participatiu a Esplugues de Llobregat

  El Servei Local de Català d'Esplugues, el passat 5 de febrer, va participar en la promoció d'aquesta activitat, juntament amb tècnics de l'Ajuntament.

  Cursos de català

 10. Els alumnes del B2 de Sant Feliu de Llobregat visiten l’exposició “Una vida enfront la via”

  El 5 de febrer, els alumnes del curs Bàsic 2 de matí han visitat l'exposició fotogràfica "Una vida enfront la via", que mostra els canvis urbanístics dels darrers cent anys a Sant Feliu de Llobregat al voltant de la via del tren.

  Cursos de català