Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: CPNL > Organització [X]
 1. Primer Consell de Centre del 2021 al CNL d'Osona

  El Consell de Centre s'ha dut a terme de forma virtual a través de la plataforma TEAMS i els assistents a la reunió han estat: Núria Arau, representant del Consell Comarcal d'Osona; Xevi Lozano, representant de l'Ajuntament de Torelló; Eva Font, representant de l'Ajuntament de Manlleu; Susagna Roura, representant de l'Ajuntament de Vic; Montserrat Nadal, representant de la Generalitat de Catalunya; Marta Colom, representant de la Generalitat de Catalunya; Assumpta Grabolosa, directora del CNL d'Osona; Alícia Andreu, representant dels treballadors del CNL d'Osona, i Judith Vidal, secretària i treballadora del CNL d'Osona.

  En la trobada s'ha fet un repàs de les activitats dutes a terme el 2020, tenint en compte l'estat de pandèmia i com s'ha hagut de transformar tant l'activitat de cursos com la de foment de l'ús de la llengua. També s'ha fet un seguiment de les actuacions fetes el 2021 i de les que hi ha projectades fins a final d'any.

  CPNL > Organització

 2. Nova presidenta del Consell de Centre del CNL d’Osona

  El passat dia 4 de desembre  es va convocar al Servei Local de Català de Vic la reunió per constituir el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística d'Osona i triar-ne la presidència.   

  Els assistents a la reunió van ser Núria Arau, representant del Consell Comarcal d'Osona; Xevi Lozano, representant de l'Ajuntament de Torelló; Eva Font, representant de l'Ajuntament de Manlleu; Susagna Roura, representant de l'Ajuntament de Vic; Montserrat Nadal, representant de la Generalitat de Catalunya; Marta Colom, representant de la Generalitat de Catalunya; Assumpta Grabolosa, directora del CNL d'Osona; Alícia Andreu, representant dels treballadors del CNL d'Osona, i Judith Vidal, secretària i treballadora del CNL d'Osona.

  D'acord amb els nous estatuts, la presidència del Consell de Centre "s'elegeix entre els representants dels ens locals que tenen un major percentatge de participació al Consorci". D'acord amb aquesta premissa i atès que la presidència del Consell de Centre d'Osona no l'havia tinguda mai cap representant de l'Ajuntament de Manlleu, que és el segon ens local d'Osona amb més participació econòmica al Consorci, va sorgir la proposta que fos Eva Font, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manlleu qui ocupés aquest càrrec. La proposta es va aprovar per unanimitat i la presidència l'ocuparà a partir d'ara Eva Font.

  CPNL > Organització