Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. El Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions de primavera als cursos de català

  • S'han sol·licitat més de 8.500 proves de col·locació de manera anticipada

  • L'oferta de cursos serà en les modalitats virtual, semivirtual i en línia

  Cursos de català

 2. El CNL d'Osona us espera al setembre

  A partir de l'1 de setembre el CNL d'Osona atendrà, amb cita prèvia, totes aquelles persones que es vulguin matricular a un curs de català.

  Cursos de català

 3. Nous cursos de català al CNL d'Osona (febrer-juny 2017)

  S'obre el nou període d'inscripcions per als cursos de català del segon quadrimestre del curs 2016-2017, al CNL d'Osona.

  MATRÍCULA : 30 de gener al 10 de febrer de 2017

  INICI DELS CURSOS : 8 i 14 de febrer de 2017

  Cursos de català

 4. Inici dels cursos de català del CNL d'Osona

  El CNL d'Osona ha iniciat aquest 26 i 27 de setembre l'any acadèmic 2016/2017 amb un total de 37 cursos, dos dels quals en la modalitat a distància i un, en la modalitat semipresencial.

  Com sempre, la programació inclou els nivells inicials i bàsics  ( per començar a parlar, nivell A2), elementals ( per afiançar la parla, nivell B1), intermedis ( per començar l'escriptura i la gramàtica, nivell B2), suficiències ( per afiançar l'escriptura i la gramàtica, nivell C1) i el nivell superior (nivell C2).

  Tots els cursos, tret del nivell superior, tenen una reducció del 50% i el 70% per als casos d'atur, família nombrosa, família monoparental, pensionistes, jubilats i per a pesrones amb discapacitats.

  Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística permeten als alumnes obtenir la titulació oficial de tots els nivells.

  El proper període d'inscripció serà a finals del proper mes de gener, moment en què començaran nous cursos.

  Cursos de català

 5. Acte de cloenda del curs 2015-2016

  Dijous, 9 de juny, es va celebrar l'acte de cloenda dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística d'Osona del període 2015-2016.

  Cursos de català

 6. Caminada vora Ter a Manlleu com a cloenda de cursos del CNL d'Osona

  Com a cloenda dels cursos de català per a adults, el Centre de Normalització Lingüística  d'Osona va organitzar el dia 11 de juny, a Manlleu,  la caminada vora Ter. Es tractava d'agafar el tren des de Vic -els alumnes del SLC de Vic- i des de Torelló -els alumnes de l'OC de Torelló- i baixar a l'estació de tren de Manlleu, on ens esperaven els alumnes de l'OC de Manlleu. Des de la mateixa estació va començar l'excursió.

  Hi van participar unes 80 persones, entre les quals hi havia professorat , alumnes de Manlleu , Torelló i Vic, i voluntaris per la llengua.

  Cursos de català