Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. EL CPNL obre el període d’acreditació per inscriure’s als cursos de català al setembre

  La inscripció preferent serà el 12 i 13 de setembre i la inscripció general, del 14 al 16

  Cursos de català

 2. Inici dels cursos de català del CNL d'Osona

  600 alumnes van començar el passat dilluns 4 d’abril  els cursos de català del tercer trimestre que acabaran tot just comenci l’estiu, el 22 de juny.

  Cursos de català

 3. L'ADET convoca la segona edició del premi Pescamots.cat

  L'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjà de l'Oficina de Català de Torelló i l'Ajuntament de Torelló organitza la segona edició del concurs literari Pescamots.cat.

  Amb aquest concurs l'ADET vol contribuir al foment de l'ús de la llengua catalana a través de la redacció d'escrits breus, incentivar l'escriptura creativa i reconèixer l'esforç d'un col·lectiu de persones per aprendre la llengua catalana.

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Sensibilització

 4. Comencen els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística amb més de 21.000 inscripcions en tots els nivells i més oferta presencial

  • Els canvis en les restriccions sanitàries permeten avançar cap a la normalitat: de 43 cursos presencials del darrer període es passa a 750, un 47 % de l'oferta general

  • Els alumnes valoren molt satisfactòriament el professorat del CPNL i les modalitats telemàtiques dels cursos

  • Al CNL d'Osona, més de 850 alumnes han començat tant els cursos presencials de català com els cursos en línia. En total, s'han iniciat 59 cursos de tots els nivells: 48 són presencials, amb més de 600 alumnes i 11, en línia, amb més de 200 alumnes.

   A part dels cursos que es fan a Vic, Manlleu, Torelló, Centelles i el Consell Comarcal, també se'n fan a d'altres municipis com Sant Boi de Lluçanès, Sant Quirze de Besora, Sant Hipòlit de Voltregà i Roda de Ter.

  Cursos de català

 5. El Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions de primavera als cursos de català

  • S'han sol·licitat més de 8.500 proves de col·locació de manera anticipada

  • L'oferta de cursos serà en les modalitats virtual, semivirtual i en línia

  Cursos de català

 6. El CNL d'Osona us espera al setembre

  A partir de l'1 de setembre el CNL d'Osona atendrà, amb cita prèvia, totes aquelles persones que es vulguin matricular a un curs de català.

  Cursos de català