Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores [X]
 1. Lliurament del premi Pescamots

  La convocatòria d'aquests premis ha estat realitzada per l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) i  l'Oficina de Català de Torelló, amb el suport de l'Ajuntament de Torelló.

  Es tracta d'un certamen adreçat al col·lectiu de persones que estudien el català i/o que participen en el programa del Voluntariat per la Llengua del municipi.

  Acolliment > Cursos de català, Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores

 2. El pati de la Casa Museu Verdaguer, nou espai de trobada per al ‘Voluntariat per la llengua’

  La Fundació Jacint Verdaguer i el Consorci per a la Normalització Lingüística d'Osona amplien col·laboració. El pati exterior de la Casa Museu Verdaguer, l'eixida, s'ofereix durant els mesos de juliol i agost com un nou espai de trobada per als voluntaris lingüístics d'Osona.

  Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores

 3. Presentació del VxL a l'Oficina d'Acollida de Vic

  Divendres, dia 19 de març, Judith Vidal, dinamitzadora del Centre de Normalització Lingüística d'Osona, va presentar el programa del Voluntariat per la Llengua als alumnes de l'Oficina d'Acollida de l'Ajuntament de Vic.

  Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores

 4. El CNL d'Osona i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic col·laboraran per estendre el VxL entre professionals de l'advocacia

  Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores

 5. La Biblioteca de Manlleu s’afegeix a la campanya del VxL “Quan parles fas màgia”

  Quan entreu a la Biblioteca de Manlleu trobareu un aparador de la nova campanya del Voluntariat per la llengua, "Quan parles fas màgia". Amb aquesta iniciativa la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA fa visible, un cop més, el programa VxL.

  Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores