Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Entitats col·laboradores [X]
 1. La Fundació l’Atlàntida s’adhereix com a entitat col·laboradora al programa Voluntariat per la llengua

  A partir d'aquest mes de gener la Fundació l'Atlàntida forma part de les més de 800 entitats de tot Catalunya adherides al programa Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua

 2. Els alumnes de Bàsic 2 visiten l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló

  La visita s'emmarca dins la programació d'activitats per practicar el català fora de l'aula i de coneixement de l'entorn.

  Acolliment , Voluntariat per la llengua

 3. L'ADET convoca la segona edició del premi Pescamots.cat

  L'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjà de l'Oficina de Català de Torelló i l'Ajuntament de Torelló organitza la segona edició del concurs literari Pescamots.cat.

  Amb aquest concurs l'ADET vol contribuir al foment de l'ús de la llengua catalana a través de la redacció d'escrits breus, incentivar l'escriptura creativa i reconèixer l'esforç d'un col·lectiu de persones per aprendre la llengua catalana.

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Sensibilització

 4. Lliurament del premi Pescamots

  La convocatòria d'aquests premis ha estat realitzada per l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) i  l'Oficina de Català de Torelló, amb el suport de l'Ajuntament de Torelló.

  Es tracta d'un certamen adreçat al col·lectiu de persones que estudien el català i/o que participen en el programa del Voluntariat per la Llengua del municipi.

  Acolliment , Voluntariat per la llengua

 5. El pati de la Casa Museu Verdaguer, nou espai de trobada per al ‘Voluntariat per la llengua’

  La Fundació Jacint Verdaguer i el Consorci per a la Normalització Lingüística d'Osona amplien col·laboració. El pati exterior de la Casa Museu Verdaguer, l'eixida, s'ofereix durant els mesos de juliol i agost com un nou espai de trobada per als voluntaris lingüístics d'Osona.

  Voluntariat per la llengua

 6. Presentació del VxL a l'Oficina d'Acollida de Vic

  Divendres, dia 19 de març, Judith Vidal, dinamitzadora del Centre de Normalització Lingüística d'Osona, va presentar el programa del Voluntariat per la Llengua als alumnes de l'Oficina d'Acollida de l'Ajuntament de Vic.

  Voluntariat per la llengua

 7. El CNL d'Osona i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic col·laboraran per estendre el VxL entre professionals de l'advocacia

  Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua

 8. La Biblioteca de Manlleu s’afegeix a la campanya del VxL “Quan parles fas màgia”

  Quan entreu a la Biblioteca de Manlleu trobareu un aparador de la nova campanya del Voluntariat per la llengua, "Quan parles fas màgia". Amb aquesta iniciativa la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA fa visible, un cop més, el programa VxL.

  Voluntariat per la llengua