Notícies

Oberta la inscripció als clubs de lectura de l’Oficina de Català de Torelló

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

L'Oficina de Català engega els clubs de lectura del segon trimestre amb la col·laboració -com sempre- de la biblioteca Dos Rius. Aquest trimestre les lectures s'emmarquen en les activitats de celebració del Dia de la Dona.

Nova presidenta del Consell de Centre del CNL d’Osona

CPNL > Organització

El passat dia 4 de desembre  es va convocar al Servei Local de Català de Vic la reunió per constituir el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística d'Osona i triar-ne la presidència.   

Els assistents a la reunió van ser Núria Arau, representant del Consell Comarcal d'Osona; Xevi Lozano, representant de l'Ajuntament de Torelló; Eva Font, representant de l'Ajuntament de Manlleu; Susagna Roura, representant de l'Ajuntament de Vic; Montserrat Nadal, representant de la Generalitat de Catalunya; Marta Colom, representant de la Generalitat de Catalunya; Assumpta Grabolosa, directora del CNL d'Osona; Alícia Andreu, representant dels treballadors del CNL d'Osona, i Judith Vidal, secretària i treballadora del CNL d'Osona.

D'acord amb els nous estatuts, la presidència del Consell de Centre "s'elegeix entre els representants dels ens locals que tenen un major percentatge de participació al Consorci". D'acord amb aquesta premissa i atès que la presidència del Consell de Centre d'Osona no l'havia tinguda mai cap representant de l'Ajuntament de Manlleu, que és el segon ens local d'Osona amb més participació econòmica al Consorci, va sorgir la proposta que fos Eva Font, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manlleu qui ocupés aquest càrrec. La proposta es va aprovar per unanimitat i la presidència l'ocuparà a partir d'ara Eva Font.

Parelles lingüístiques i alumnes del CNL d'Osona visiten el Teatre Atlàntida de Vic

Escenari Secret és una iniciativa de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona que vol destacar la importància del públic i la seva participació com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis, regalant-li una experiència artística personalitzada i de proximitat.

Agenda

Gener 2020
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Veure tota l'agenda

Darrers esdeveniments

 1. Pràctiques lingüístiques als comerços de Vic dels alumnes de nivell bàsic 3

  Els alumnes de nivell bàsic 3 del SLC de Vic faran les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors del programa de VxL d'Osona. En aquesta pràctica...

  Vic

 2. Cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018 a Manlleu

  Com a cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018 les persones que han participat en el programa llegiran, cadascuna un fragment, tres contes en veu alta, acompanyats...

  Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA
  Manlleu

  A les 15:30 h.

 3. Caminada a l'entorn del Gurri amb el programa VxL

  Acolliment

  Caminada a l'entorn del Gurri oberta a persones que participen en el programa de voluntariat i alumnes dels cursos del CNL d'Osona. Sortida: a les 11 del matí Lloc:...

  Vic

  A les 11:00 h.