NOVES MESURES

ACTIVA EL TEU CATALÀ!

Connecta't
Parla.cat

Notícies

Es cancel·len totes les activitats presencials del CNL d'Osona, tant les formatives com les que es fan fora de l'aula

Altres

D'acord amb les instruccions que estableix el Govern davant de la pandèmia del Coronavirus Covid-19, des del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) estem treballant per d'adoptar les mesures oportunes per tal de minimitzar els efectes sobre la salut dels nostres treballadors i usuaris. Per aquest motiu, s'ha decidit cancel·lar totes les activitats presencials del CPNL, tant les formatives com les que es fan fora de l'aula.

Alumnes i usuaris de la biblioteca participen en les activitats del Dia de la Dona de Torelló

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El dimecres dia 4 de març han tingut lloc a la biblioteca Dos Rius les dues tertúlies dels clubs de lectura que organitza l'Oficina de Català de Torelló. Al matí, la de lectura fàcil, i a la tarda, la de nivell intermedi. Aquest trimestre les lectures s'emmarquen en les activitats de celebració del Dia de la Dona, per això, s'han escollit llibres escrits per dones i amb protagonistes femenines.

Els alumnes del Bàsic 2 de Torelló visiten la biblioteca i participen en l'enterrament de la sardina

Acolliment > Cursos de català

El dimecres dia 26 de febrer vint alumnes de nivell Bàsic 2 de l'Oficina de Català de Torelló han fet una visita guiada a la biblioteca Dos Rius, amb l'objectiu de conèixer de prop les instal·lacions i els serveis que ofereix aquest equipament i practicar el català fora de l'aula.

Agenda

Abril 2020
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Veure tota l'agenda

Propers esdeveniments

  1. I Premi Pescamots.cat a Torelló

    Sensibilització > Premis

    L'ADET (Associació d'Estudis Torellonencs), l'Oficina de Català de Torelló i l'Ajuntament de Torelló organitzen la primera edició del concurs Pescamots.cat ,...

    Torelló

    A les 17:00 h.