Cursos de català

Tota la informació dels cursos i la matriculació

Apunta-t'hi

Atenció telefònica

A partir de l'1 de setembre, de dilluns a divendres de 9 a 1. Tel. 938866588

Activa't!

Notícies

Els protagonistes del mes de juliol del CNL d'Osona: els comerços d'Osona que han participat en la campanya "A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol, val un sol)"

Llengua i cultura > Activitats culturals > Altres activitats culturals

Enguany, en una campanya de "A l'abril cada paraula val per mil" feta al juliol a causa de la pandèmia de la COVID-19, hem trobat més que mai el bon acolliment dels comerços d'Osona que han exposat durant el mes de juliol els cartells que plantejaven enigmes sobre frases fetes.

Catorze comerços de Torelló s’afegeixen a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua

Socioeconòmic > Empresa > Comerç , Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

La covid-19 no atura els comerços de Torelló, que aquests dies exposen als seus aparadors els cartells de la campanya A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!). Aquests darrers mesos, 14 establiments comercials s'han afegit a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL i 6 més han renovat els acords signats en anys anteriors.

Els establiments són: Art 32 Taller de marcs, Autonell Automòbils, Bar 4 cantons / Àtik, Drogueria Serra, L'Origen, Cortines Darnés, Les Herbes, Merceria Lourdes, Òptica Torelló, Peixateria 4 Cantons, Ràdio Comella, Taller informàtic, Trendy Moda i Vidres Mora. I els 6 que han renovat: Electrodomèstics Badia, Josep Basco fotografia, La Trepa, Perruqueria D. Mallarach, Rellotgeria i joieria Codina i restaurant Cal Pagès.

El CNL d'Osona us espera al setembre

Cursos de català

A partir de l'1 de setembre el CNL d'Osona atendrà, amb cita prèvia, totes aquelles persones que es vulguin matricular a un curs de català.

Agenda

Octubre 2020
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Veure tota l'agenda

Darrers esdeveniments

 1. Clubs de lectura amb els cursos de l'OC de Torelló

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

  Les lectures escollides per a aquest trimestre són les següents: Hola Connie, Lectura fàcil nivells bàsics 10.30 h La noia del fil de seda, alumnes nivell intermedi a...

  Biblioteca Dos Rius
  Torelló

  A les 10:30 h.

 2. Ruta per Torelló: visita a la Biblioteca i Enterrament de la Sardina

  Llengua i cultura > Activitats culturals

  Alumnes del nivell bàsic i participants del VxL visitaran  la Biblioteca i vetlla Rei Carnestoltes i posteriorment assistiran a l'enterrament de la sardina, aprofitant...

  Torelló

  A les 18:30 h.

 3. Diferents activitats dels alumnes del CNL d'Osona per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

  A tots els serveis del CNL d'Osona on es fan cursos es duran a terme diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna, que se celebra el 21 de...

  Osona

  A les 10:00 h.