Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Activitats [X]
 1. La màgia del Voluntariat arriba a la capital del Bages

  L'exposició de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) "Quan parles fas màgia" arriba a Manresa i es podrà visitar al CNL Montserrat, de l'11 al 28 de gener.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. Nova edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari de Lledoners

  El mes de desembre passat es va engegar una nova edició després que l'activitat presencial quedés aturada el mes de març de 2020 a causa de la pandèmia

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 3. El viatge de l’Àfrica al Berguedà, molt més que una gimcana!

  El Voluntariat per la llengua, present en un acte organitzat per Bagà Solidària

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 4. La campanya i l’exposició “Quan parles fas màgia” incrementen un 67 % el nombre de voluntaris joves del Voluntariat per la llengua

  Des de l'octubre de l'any passat, la campanya "Quan parles fas màgia" del Voluntariat per la llengua (VxL) es fa visible per tot Catalunya a través d'una exposició protagonitzada per voluntaris i aprenents que formen part de parelles lingüístiques del programa.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. El Mercat de la Masuca promou el català

  Vint-i-quatre comerços del Mercat de la Masuca d’Igualada formen part de la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 6. El CNL Montserrat participa en el festival literari Tocats de Lletra

  Dijous al vespre va tenir lloc a la biblioteca de l'Ateneu les Bases el recital poètic "Dir l'amor i la revolta, poemes orals de les dones de la Cabília". Aquest acte està inclòs en la programació del festival poètic Tocats de Lletra que enguany arriba a la 14a edició. El festival, que té per fil conductor les ciutats, enteses com a escenari d'un temps en constant transformació, se celebra del 21 d'octubre a l'1 de novembre a Manresa.

  Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Foment de la lectura > DMP