Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors [X]
 1. El Mercat de Puigmercadal de Manresa promou el català

  Quinze comerços del Mercat de Puigmercadal se sumen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

  La xarxa d'establiments col·laboradors són gairebé 5.000 comerços de tot Catalunya que pretenen promoure la llengua fent-ne ús. Qualsevol establiment interessat a adherir-se al programa pot fer-ho posant-se en contacte amb el CNL Montserrat.

  Aquests establiments també es podran beneficiar dels serveis que el CNL Montserrat ofereix als comerços: revisions de textos, assessorament lingüístic en l'edició de rètols o cartells i col·laboració en campanyes o concursos de llengua i comerç com el que s'està duent a terme actualment: "A l'abril cada paraula val per mil".

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

 2. Primeres pràctiques lingüístiques al Mercat de la Masuca d'Igualada

  Una vintena de parades del Mercat de la Masuca d'Igualada s'han adherit al programa d'Establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua: atendran el personal que així ho desitgi en català i col·laboraran en les pràctiques lingüístiques que duen a terme els alumnes dels cursos de català del CPNL

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

 3. El CNL Montserrat amplia la xarxa d’establiments col•laboradors

  Aquesta setmana el CNL Montserrat ha signat dos nous acords de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua. 

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

 4. El Centre Òptic del Bages, nou establiment col·laborador

  La setmana passada el Centre Òptic del Bages i el CNL Montserrat van signar una acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua.

   

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors