Diverses veus berguedanes van participar en el Versos diVersos

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Alumnes de català i aprenents del Voluntariat per la llengua van llegir diferents poesies en el certamen literari celebrat al claustre de Sant Francesc de Berga

Divendres al vespre, alumnes, exalumnes i aprenents del Voluntariat per la llengua de diferents països van recitar poemes en català al costat dels més importants rapsodes berguedans.

Òmnium Cultural del Berguedà va proposar la iniciativa de fer un recital poeticomusical que comptés amb una participació destacada del Consorci per a la Normalització Lingüística, pel que fa a versistes d'altres cultures, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i l'Escola Municipal de Música de Berga.

El recital de poemes va començar, passades les 19 hores, al claustre de Sant Francesc, amb la presentació de Xavier González Costa. Tot seguit, de manera intercalada, poetes d'aquí i d'allà van recitar poemes d'autors berguedans, catalans i un de grec. L'acte va concloure amb el missatge del poema Podries, de Joana Raspall, llegit de manera conjunta entre totes les persones participants.

Vols compartir aquesta notícia?