Joana Raspall, la poetessa més llegida a Berga per la celebració de Sant Jordi

Voluntariat per la llengua, CPNL

Poemes recitats per l'alumnat i el voluntariat berguedà dels serveis de català

Els serveis de català de la comarca del Berguedà, com cada any, en la diada de Sant Jordi han participat, juntament amb l'Aula de Formació d'Adults, en la 10a Marató de Lectura per la Llengua, organitzada per Òmnium Cultural del Berguedà a la plaça de Sant Joan de Berga.

L'acte ha consistit en una lectura de poemes de dues alumnes del nivell Bàsic 3 i una parella lingüística. Han recitat des del conegut poema de la Joana Raspall, Podries, fins a la poesia Sultan, llegida en àrab, passant pels poemes més moderns, Feliç dia de Sant Jordi i Primavera. La jornada, per al torn del Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Aula de Formació d'Adults, ha començat a les 10 hores. Durant mitja hora s'han llegit poemes i escrits per commemorar la diada. Després de la lectura, s'ha obsequiat les persones lectores amb un punt de llibre. La trobada ha acabat amb una celebració conjunta amb el públic assistent que ha acompanyat les rapsodes dels serveis de català.

Un any més, durant tot el dia, la diada ha mesclat coneixement, llengua i literatura a través d'aquesta iniciativa cultural que aglutina les diferents escoles i els centres d'adults de la ciutat.

Vols compartir aquesta notícia?