Cloenda del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners

Voluntariat per la llengua

Divendres, 27 de maig, es va fer la cloenda de les trobades de les parelles lingüístiques d'enguany del programa de Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners, en què es van compartir un esmorzar i les experiències conjuntes.

Els voluntaris, que van al centre des del desembre fins al maig un cop per setmana, i els aprenents, la majoria dels quals estudien català a l'escola Carme Karr, van explicar com havien anat les trobades, com s'hi havien sentit, què havia significat per a ells aquesta experiència, etc.

Tothom va coincidir en el fet que havia estat una experiència molt satisfactòria, positiva i enriquidora, atès que, en totes les trobades, no solament practicaven el català, sinó que intercanviaven vivències, cultura, opinions. Totes dues parts van expressar l'agraïment per l'aprenentatge mutu que signifiquen les trobades.

L'acte va cloure amb la tria d'una paraula en català que els agradava.  Respecte, farcellet, atzavara, encisar, tasca, entre d'altres, van ser les paraules triades per voluntaris i aprenents.

Aquesta darrera edició ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l'escola d'adults Carme Karr i el CNL Montserrat.

Vols compartir aquesta notícia?