Agenda

Filtres aplicats

 • Dia: 16/11/2023 [X]
 1. Voluntariat per la llengua > Formació de parelles

  Presentació de parelles lingüístiques a Manresa

  Acte de presentació d’una nova edició del Voluntariat per la llengua a Manresa. Durant la sessió s'explicarà el funcionament del programa, es presentaran les parelles lingüístiques, es resoldran dubtes o inquietuds que puguin tenir els participants i es donaran les orientacions necessàries perquè les trobades de les parelles lingüístiques siguin profitoses.

  CNL Montserrat
  Manresa

  A les 12.00 h.

 2. Activitats complementàries > Clubs de lectura

  Club de lectura amb els alumnes dels nivells Elemental 2 i Elemental 3

  Trobada per comentar la novel·la Nosaltres en la nit, de Kent Haruf. Serà conduïda per la bibliotecària Eva Sabaté. Els alumnes han completat una fitxa tècnica amb la descripció de l’argument, els personatges i l’opinió general del llibre.

  Biblioteca d'Igualada, pl. de Cal Font, s/n
  Igualada

  A les 15.30 h.

 3. Voluntariat per la llengua > Exposicions

  L'exposició "Vallverdú, horitzó" al CNL Montserrat

  Aquesta exposició de petit format busca explicar la vida i obra de Josep Vallverdú, de qui enguany celebrem l'Any literari, per acostar la seva figura polièdrica al públic general, en especial les seves cares més poc conegudes.

  Manresa

 4. Voluntariat per la llengua > Exposicions

  Presentació de l'exposició "Quan parles fas màgia" a Vilanova del Camí

  L'exposició, creada per la Secretaria de Política Lingüística, forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

  Centre Can Papasseit
  Vilanova del Camí

 5. Voluntariat per la llengua > Formació de parelles

  Nova edició del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

  Inici del Voluntariat per la llengua al Centre de Formació d'Adults Carme Karr, ubicat al Centre Penitenciari Lledoners. Els voluntaris que faran l'activitat es desplaçaran un cop a la setmana a les instal·lacions per donar suport als interns en l'aprenentatge de la llengua catalana.

  Centre Penitenciari Lledoners
  Sant Joan de Vilatorrada

  A les 11.00 h.