Nova oferta de cursos de català que començaran al setembre al Maresme

Cursos de català

Les inscripcions als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística del Maresme seran del 12 al 15 de setembre

Les persones que no hagin estat alumnes durant el curs 2022-2023 han de fer una prova de nivell que poden demanar fins al 27 de juliol i des de l'1 de setembre. Per accedir a la inscripció també es pot presentar un certificat de coneixements de català.

Les inscripcions per als cursos generals del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme seran els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre de 2023. Les sol·licituds es podran fer presencialment a les nostres oficines o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 12, a les 9 h, fins al divendres 15, a les 20 h. La matrícula s'estructura en dos torns: preferent, els dies 12 i 13 de setembre (per a alumnes inscrits a un curs durant el curs 2022-23) i general, els dies 14 i 15 de setembre (per a tothom).

Quina és l'oferta de cursos?

Els cursos que s'ofereixen al Maresme inclouen tots els nivells: des de l'inicial fins al superior. En el cas del C2 hi haurà oferta tant en format de durada anual com semestral.


Es pot consultar l'oferta de cursos tant presencials com en línia del CNL del Maresme aquí.

Com s'acredita el nivell que es té?

Fins al dia 27 de juliol i a partir de l'1 de setembre, les persones que no hagin fet un curs al CPNL durant els darrers 12 mesos o que no disposin d'un certificat de coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per poder determinar quin curs és el més idoni per a elles. Es pot sol·licitar telemàticament a la plataforma d'inscripcions o presencialment a les nostres oficines del Maresme.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Vols compartir aquesta notícia?