Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua [X]
 1. Voluntaris per la llengua amb entrada gratuïta als museus de Balaguer

  El Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Institut Municipal de Progrés i Cultura de Balaguer renoven el conveni que promou el programa del Voluntariat per la llengua en el Museu de la Noguera i el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre.

  Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores

 2. Un 67% més de voluntaris joves en el VxL gràcies a la campanya i l’exposició “Quan parles fas màgia”

  Des de l'octubre de l'any passat, la campanya "Quan parles fas màgia" del Voluntariat per la llengua (VxL) es fa visible per tot Catalunya a través d'una exposició protagonitzada per voluntaris i aprenents que formen part de parelles lingüístiques del programa.

  Voluntariat per la llengua

 3. El CNL de Lleida i el Col·legi de l’Advocacia de Lleida col·laboren per estendre el VxL entre els professionals de l’advocacia

  Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua

 4. ‘Màgia per conversar’, nou recurs audiovisual per practicar el català

  És una proposta lúdica de suport a l'ús oral de la llengua per als  participants del Voluntariat per la llengua i els aprenents de català.

  Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua > VxL virtual

 5. Reprenem el VxL a la ràdio!

  Ahir al programa "Un dia més" d'Ua1 Lleida Ràdio vam reprendre la secció del Voluntariat per la llengua. El conductor del programa, Jordi Sebastià, farà de voluntari un cop al mes al Ferdinand, aprenent del CNL de Lleida, i parlaran de diferents temes.

  Voluntariat per la llengua

 6. El Voluntariat per la llengua arriba a 150.000 parelles lingüístiques amb l’impuls de la campanya “Quan parles fas màgia”

  Superat el llindar de 150.000, malgrat que la pandèmia limita les trobades presencials

  Voluntariat per la llengua

 7. 385 nous inscrits al VxL gràcies a la campanya "Quan parles fas màgia"

  La campanya vol donar un nou impuls al programa, que després de 17 anys arribarà enguany a les 150.000 parelles lingüístiques formades

  Voluntariat per la llengua

 8. La màgia del Voluntariat per la Llengua

  La modalitat virtual del Voluntariat per la llengua creix durant la pandèmia i es consolida com un programa de llarga trajectòria

  Voluntariat per la llengua

 9. El Voluntariat per la llengua no s'atura al CNL de Lleida

  Les parelles continuen actives en la modalitat virtual i s'ha mantingut la cita mensual del VxL a Ua1 Ràdio

  Voluntariat per la llengua

 10. Reportatge del CNL de Lleida

  El passat 27 de desembre el diari lleidatà La Mañana va publicar un reportatge sobre el CNL de Lleida on explica qui som i què fem al Centre: cursos de català, assessorament lingüístic, convenis i acords de col·laboració, foment de l'ús oral, Voluntariat per la llengua, etc.

  Assessorament lingüístic, Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura, Sensibilització, Difusió > Impacte als mitjans