Les biblioteques d’Artesa de Segre i de Ponts també s'adhereixen al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Les dues biblioteques signen l'adhesió i consoliden, així, la seva col·laboració amb aquest programa per practicar el català a través de la conversa

Amb l’adhesió de la Biblioteca d’Artesa de Segre i de la Biblioteca de Ponts al programa del Voluntariat per la llengua, la comarca de la Noguera guanya punts d'inscripció del VxL. Així, doncs, les persones que vulguin formar part del programa, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran fitxes per donar-s'hi d'alta.

A més a més, les biblioteques ofereixen ser punt de trobada per a les parelles lingüístiques així com un lloc on dur a terme les pràctiques per als alumnes del curs Bàsic 3. Això suposa facilitar a tots els que estan aprenent la nostra llengua que puguin ser atesos i expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat.

El Voluntariat per la llengua posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin conversar en català, en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot demanar informació al taulell de la biblioteca o bé trucar o adreçar-se personalment al Servei Comarcal de Català de la Noguera.

Vols compartir aquesta notícia?