Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Difusió > Espais lingüístics als mitjans > TV [X]
  1. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: l'hebreu

    Dimecres, dia 27 de setembre, es va estrenar el tretzè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  2. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el romanès

    Dimecres, dia 12 de juliol, es va estrenar el dotzè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  3. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el caixmiri

    Dimecres, dia 7 de maig, es va estrenar el onzè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  4. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el bubi

    Dimecres, dia 26 d’abril, es va estrenar el desè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  5. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el bielorús

    Dimecres, dia 29 de març, es va estrenar el novè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  6. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el cantonès

    Dimecres, dia primer de març, es va estrenar el vuitè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  7. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el crioll haitià

    Dimecres, dia 25 de gener, es va estrenar el setè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  8. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: l'igbo

    Dimecres, dia 14 de desembre, es va estrenar el sisè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  9. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: el guaraní

    Dimecres, dia 2 de novembre, es va estrenar el cinquè episodi de La plaça de les llengües a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió

  10. 'La plaça de les llengües' a la Televisió de L'H: l'armeni

    El quart episodi de La plaça de les llengües es va estrenar dimecres, dia 14 de setembre, a la Televisió de L'H. Es tracta d'una secció inclosa dins del programa Aula L'H.

    Difusió