Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Activitats [X]
 1. Club de lectura fàcil en català amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

  Dijous, dia 20 de maig, a les 16.15 h, es farà la sessió virtual del club de lectura fàcil en català. Aquest mes de març la lectura proposada és Cartes impertinents, de Maria Aurèlia Capmany (versió adaptada d'Ana Crespo).

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. Sessions de Llegir per parlar, llegir per aprendre al CNL de l’Hospitalet

  Dimecres, dia 12 de maig, en dues sessions, a les 10 i a les 17 h, alumnes de cursos i participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) farem les sessions de conversa d'aquest mes amb el material de Llegir per parlar, llegir per aprendre. Les sessions es faran de manera virtual.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 3. Cançó per tornar a casa al Teatre Joventut amb el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet

  Diumenge, dia 16 de febrer vam anar a veure l'obra de teatre Cançó per tornar a casa al Teatre Joventut. Aquesta comèdia, escrita i dirigida per Denise Despeyroux i interpretada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Jordi Rico  té lloc en un vell casalot heretat per una de les protagonistes en un remot poble català.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 4. Taller de cosmètica natural i vegana amb el Voluntariat per la llengua  del CNL de l'Hospitalet

  Dijous 23 de gener, de 17.30 a 19.30 h, vam fer el taller de cosmètica natural i vegana amb el participants del programa de Voluntariat per la llengua i alumnes de cursos. Aquest taller, conduït per una voluntària del programa, va ser tot un èxit d'assistència.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. Es reprenen els grups de conversa en català a les biblioteques de la ciutat amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

  Avui, 14 de gener, els grups de conversa reprenen l’activitat. Aquests grups s'ofereixen des del programa de Voluntariat per la Llengua conjuntament amb biblioteques.

  Voluntariat per la llengua > Activitats