El Voluntariat per la llengua i els alumnes dels cursos de català del CNL de l’Hospitalet visiten el Refugi antiaeri 307

Voluntariat per la llengua

Divendres, dia 17 de febrer, prop d'una vintena de participants en el VxL del CNL de l'Hospitalet i d'alumnes dels cursos vam fer una visita guiada al Refugi antiaeri 307, al barri del Poble Sec. Un dels refugis construïts durant la Guerra Civil amb l'objectiu de protegir la població dels bombardejos indiscriminats que va patir Barcelona.

Divendres, dia 17 de febrer, prop d'una vintena de participants en el VxL del CNL de l'Hospitalet i d'alumnes dels cursos van fer una visita guiada al Refugi antiaeri 307, al barri del Poble Sec. Es tracta d’un dels refugis construïts durant la Guerra Civil amb l'objectiu de protegir la població dels bombardejos indiscriminats que va patir Barcelona.

Un guia va acompanyar el grup en el recorregut pels passadissos del Refugi. La construcció disposa de tres entrades d'accés al carrer Nou de la Rambla i té prop de 400 metres de túnels, amb una alçada de 2,10 metres i una amplada que oscil·la entre 1,5 i 2 metres. Hi vam poder veure diverses estances: lavabos, font, infermeria, sala per a nens i una llar de foc. És un dels millors exemplars de refugi construït a Barcelona.

Vols compartir aquesta notícia?