Torna la coral Veus del Món

Dimarts 26 d'octubre s'inicien els assajos de la coral Veus del Món. Els alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet recuperen un espai per comunicar-se en català que combina llengua i música. Es tracta d’una col·laboració amb l’EMMCA (Escola de Municipal de Música Centre de les Arts).

                                    
 

 QUÈ?

La coral afavoreix la relació entre l’alumnat de diversos nivells i voluntaris i cantaires de la ciutat que vulguin compartir llengua i música. L'objectiu és convertir la coral en un espai d'ús del català que permeti l'alumnat millorar en el domini de la llengua oral a través d’una activitat lúdica. Els assajos consten de dues parts: en la primera una tècnica del CNL tracta amb els cantaires aspectes lingüístics relacionats amb les lletres de les cançons (fonètica, vocabulari, comprensió, etc.). En la segona, el director del cor i professor de l'Escola de Música, David Folch, treballa els aspectes musicals.

 QUAN I ON?

  • Els dimarts de 19.45 a 21.00 h (primera sessió el 26 d'octubre).
  • A l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts (av. Vilanova 32).

 INSCRIPCIONS

 vxl.lhospitalet@cpnl.cat

 93 403 20 20

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte Fem Tàndem L'H, que el Servei d’Educació de l'Ajuntament de l'Hospitalet duu a terme a la ciutat.