Campanyes

A L'ABRIL CADA PARAULA VAL PER MIL!

"A l'abril cada paraula val per mil" arriba al Mercat de Collblanc

La campanya "A l'abril cada paraula val per mil" promociona alhora l'ús del català i el comerç de proximitat. Enguany proposem un joc que consisteix a endevinar el significat de 30 frases fetes que apareixen en els cartells que trobareu al Mercat de Collblanc. Al final de la campanya se sortejarà un premi!

                                                                  

"A l'abril cada paraula val per mil" s’estendrà de l'1 al 30 d'abril. Per participar-hi, cal emplenar la butlleta que trobareu a les parades i dipositar-la a les urnes del mercat. S'hi ha de fer constar el nom, el telèfon, el número del cartell i la solució de la frase feta. El sorteig tindrà lloc el divendres 5 de maig de 2023. El premi consisteix en una escapada per a dues persones amb una nit d'hotel, sopar i esmorzar. Podeu trobar-ne més informació a:

 cpnl.cat/lh

 93 403 20 20

 Seguiu l'etiqueta de Twitter #abrillh

Al mes més literari de l'any les paraules són un regal!

En col·laboració amb:

                                                                   

L’any passat la campanya la vam fer als barris del Centre i Sant Josep. Hi van participar les botigues del Grup Botigues del Centre i Sant Josep i l'Associació de Venedors del Mercat Municipal del Centre. El dia 23 de maig de 2022 vam lliurar el premi a la guanyadora!

Última actualització: 07/09/23