Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Activitats [X]
 1. L'exposició "Quan parles fas màgia" a Girona

  L'exposició "Quan parles fas màgia" arriba per primer cop a terres gironines, a la biblioteca Carles Rahola de Girona. La mostra és un repàs pels 17 anys de vida del programa, en els quals s'han format més de 160.000 parelles lingüístiques.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. Trobada de seguiment virtual

  Voluntaris i aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua del CNL de Girona es van trobar dimarts per compartir experiències. L'activitat es va organitzar amb l'objectiu d'escoltar les valoracions sobre la seva participació en el programa i, a partir d'aquí, proposar millores.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 3. Llengua i cuina protagonitzen la segona trobada virtual organitzada pel Voluntariat per la llengua

  Una quarentena de voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua del CNL de Girona van participar ahir en l'activitat virtual "Llengua i cuina", a càrrec de Tomàs Brull, cuiner i propietari del restaurant La Cala Taverna, establiment que col·labora amb el VxL.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 4. En marxa el Taller de conversa i lectura de Roses

  Les restriccions no aturen la Montse i la Mar, voluntàries vinculades al Grup de Teatre de Roses i al Voluntariat per la llengua, i els set aprenents del Taller de lectura i conversa de Roses que, cada divendres, fan les seves trobades. Aquesta edició les trobades presencials han hagut de passar a la virtualitat, però les ganes són les mateixes.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. Primera trobada amb els participants del Voluntariat per la llengua virtual

  Ahir a la tarda voluntaris i aprenents que participen en la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua van tenir una trobada que va servir per compartir experiències i també per posar cara a les dinamitzadores que fan el seguiment de les parelles lingüístiques.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 6. El Taller de teatre en català de Roses s’ha fet, durant el confinament, de manera virtual

  A partir de la proposta de dues voluntàries, el divendres 6 de març es va iniciar el Taller de teatre en català per a persones que aprenen català a Roses i que són aprenentes en les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Aquesta primera sessió va ser l'única trobada presencial que es va fer. Des del 13 de març, el Taller es va convertir en virtual.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 7. Converses en català a la Biblioteca Municipal de Palamós

  Converses en català conduïdes per un voluntari lingüístic

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 8. Taller de teatre en català dins el marc del programa Voluntariat de la llengua a Roses

  A partir de la proposta de dues voluntàries, s'ha iniciat el Taller de teatre en català per a persones que aprenen català a Roses i que són aprenentes en les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 9. L'Arxiu Comarcal de la Garrotxa obre les portes a les parelles lingüístiques

  Les parelles lingüístiques solen tenir, cada trimestre, una activitat en grup en què estan convidades a participar. En aquest segon trimestre, hem fet una visita guiada a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 10. Comença a Girona la 3a edició de l'Endevina-la, el joc de llengua del VxL obert a tota la ciutadania

  Avui es posa en marxa l’Endevina-la, el joc de llengua amb els establiments que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua a la ciutat de Girona. Hi pot participar tota la ciutadania i hi ha temps fins al 29 de març.

  Voluntariat per la llengua > Activitats