Alumnes i participants en el VxL de Banyoles llegeixen aforismes de Joan Fuster per celebrar la diada de Sant Jordi

Voluntariat per la llengua, Cursos de català, CPNL

Aquesta iniciativa s'ha dut a terme amb dos objectius: donar a conèixer les instal·lacions i les propostes de la ràdio municipal a alumnes i voluntaris i aprenents, i també col·laborar amb Ràdio Banyoles per celebrar la diada de Sant Jordi.

Coincidint amb la setmana de la diada de Sant Jordi, el Servei Comarcal de Català del Pla de l'Estany (CPNL) ha treballat amb els alumnes dels diferents cursos de català i amb participants del Voluntariat per la llengua els aforismes de Joan Fuster.

Durant tota aquesta setmana, a través de Ràdio Banyoles, es podran escoltar diversos aforismes de l'escriptor Joan Fuster llegits per l'alumnat dels cursos de català i pels participants del Voluntariat per la llengua del Servei Comarcal de Català del Pla de l'Estany.

Els aforismes, que s'han enregistrat als mateixos estudis de Ràdio Banyoles, s'han editat des de l'emissora i s'emetran en format de càpsules durant tota aquesta setmana, coincidint amb la diada de Sant Jordi, que tindrà lloc el proper diumenge. Aquestes gravacions també es podran recuperar a través de les xarxes socials del Consell Comarcal del Pla de l’Estany (Facebook, Twitter i Instagram).

Aforismes Anne, Maricel i Floris

Aforismes Jill i Thierry

Aforismes Bárbara i Ana

Aforismes Andras i Francina

Aforismes Lourdes, Hermínia i Khaoula

Aforismes Ai, Johana i Teresa

Vols compartir aquesta notícia?