Lloret

A Lloret, sumem en català amb el Voluntariat per la llengua

"A Lloret, sumem en català amb el Voluntariat per la llengua" és una exposició fotogràfica que endinsa al programa del Voluntariat per la llengua a partir de les impressions d'algunes parelles lingüístiques de Lloret de Mar.

L'exposició, elaborada per l'Oficina de Català de Lloret de Mar, del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret de Mar, convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de set fotògrafs que han col·laborat desinteressadament en l'exposició: László Balassa, Esteve Utset, Àngels Torrens Camarasa, Paco Membrives, Agusti Viader, Maria Comas i Jordi Triadó.

Les imatges, de dotze parelles lingüístiques, fetes en llocs emblemàtics de Lloret, volen expressar la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents, i volen ser un reflex de l'experiència del Voluntariat per la llengua, que es pot resumir com un programa que fomenta vivències entre cultures diferents amb el català com a nexe.

A Lloret de Mar, amb una població d'unes 40.000 habitants, fins al 2018, any d’elaboració l’exposició, s'hi han constituït 886 parelles lingüístiques.

Galeria

Última actualització: 26/02/20