Agenda

Filtres aplicats

 • Dia: 22/03/2024 [X]
 1. Activitats complementàries > Clubs de lectura, Activitats complementàries > Tertúlies

  Sessió literària amb l’escriptora Isabel Guzmán Ivars, a la cloenda del XII Taller de lectura i conversa en català de Roses

  L'escriptora Isabel Guzmán Ivars compartirà les seves reflexions amb les persones participants al XII Taller de lectura i conversa en català a la sessió literària dedicada a la seva novel·la Bocins de pell, novel·la llegida al llarg d'aquest taller.

  Biblioteca Jaume Vicens Vives (C. Girona, 22-30)
  Roses

  A les 10.30 h.

 2. Activitats complementàries > Activitats culturals

  Poemes del Món

  Acte dedicat a la poesia i a la interculturalitat, en el qual persones de diferents orígens i procedències llegiran, recitaran i cantaran textos i cançons en les seves llengües.

  Teatre Casino de Llagostera (plaça Catalunya, 6)
  Llagostera

  A les 19.00 h.

 3. Voluntariat per la llengua > Exposicions

  Exposició "Quan parles fas màgia" al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell

  L’exposició “Quan parles fas màgia” es podrà veure al Centre Municipal d’Educació durant tot el mes de març. L'exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa que té com a objectiu posar en contacte persones que estan aprenent català amb altres que el parlen amb fluïdesa, per tal que els primers el puguin practicar, i que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

  C. del Bruguerol, 12
  Palafrugell

  A les 12.00 h.

 4. Activitats complementàries > Clubs de lectura

  XII Taller de lectura i conversa en català de Roses

  Activitat emmarcada dins el programa Voluntariat per la Llengua, conduïda per tres voluntàries (Mercè Fages, Mar Pèlach i Montse Sastre), i destinada a persones que volen guanyar fluïdesa a l'hora de parlar català, a partir de la lectura de textos diversos i de les converses que se'n generen.

  Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives. C. Girona, 22
  Roses