Agenda

Filtres aplicats

 • Dia: 21/03/2024 [X]
 1. Activitats complementàries > Activitats culturals

  Girona celebra el Dia Mundial de la Poesia

  Acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia. Es llegirà el poema "m'he estimat la vida", de Vicent Andrés Estellés, en diverses llengües, a càrrec de participants del Voluntariat per la llengua, entre d'altres, i l'acompanyament musical de Toti Soler.

  Auditori Josep Irla (edifici de la Generalitat)
  Girona

  A les 18.00 h.

 2. Voluntariat per la llengua > Exposicions

  Exposició "Quan parles fas màgia" al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell

  L’exposició “Quan parles fas màgia” es podrà veure al Centre Municipal d’Educació durant tot el mes de març. L'exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa que té com a objectiu posar en contacte persones que estan aprenent català amb altres que el parlen amb fluïdesa, per tal que els primers el puguin practicar, i que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

  C. del Bruguerol, 12
  Palafrugell

  A les 12.00 h.

 3. Activitats complementàries > Clubs de lectura

  XII Taller de lectura i conversa en català de Roses

  Activitat emmarcada dins el programa Voluntariat per la Llengua, conduïda per tres voluntàries (Mercè Fages, Mar Pèlach i Montse Sastre), i destinada a persones que volen guanyar fluïdesa a l'hora de parlar català, a partir de la lectura de textos diversos i de les converses que se'n generen.

  Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives. C. Girona, 22
  Roses