Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Oci i consum > Cinema en català [X]
 1. Aquest divendres s'estrena en català 'El cargol i la balena'

  Aquest divendres 26 de febrer s'estrena als cinemes el film El cargol i la balena, una pel·lícula d'animació doblada al català amb el suport del Departament de Cultura na través de la seva Direcció General de Política Lingüística.

  Oci i consum > Cinema en català

 2. Les pel·lícules 'Hope, 'La maledicció de Lake Manor' i 'Caçadors de bruixes' s'estrenen en català aquest divendres

  Aquest divendres 22 de gener s'estrenen als cinemes tres pel·lícules doblades i subtitulades en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 3. Aquest divendres s'estrenen en català les pel·lícules d'animació 'Els elfkins', 'Fritzi' i 'Àgata, la meva veïna detectiu'

  El doblatge d'aquestes produccions compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 4. Les pel·lícules 'El cavaller del drac' i 'Pippi i el senyor Sense Son' s'estrenen en català aquest divendres

  Les pel·lícules El cavaller del drac i Pippi i el senyor Sense Son s'estrenen als cinemes doblades en català aquest divendres, 4 de desembre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 5. Les pel·lícules 'Binti', 'Crescendo' i 'Vitalina Varela s'estrenen als cinemes en català aquest divendres

  Les pel·lícules Binti, Crescendo i Vitalina Varela s'estrenen en versió catalana aquest divendres, 16 d'octubre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 6. Els films ‘Eternament enamorats’ i ‘Judy & Punch’ s’estrenen aquest divendres en català

  El film australià Judy & Punch arriba a la gran pantalla en català aquest divendres, 28 d'agost. També divendres s'estrena en català Eternament enamorats, en aquest cas a la plataforma FilminCAT. La versió catalana dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 7. Disney estrena aquest divendres el film d'animació 'Onward' en versió catalana

  Onward, el nou film d'animació dels estudis Pixar i Disney, s'estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

  Oci i consum > Cinema en català

 8. El film francès 'Especials' s'estrena en català aquest divendres

  El film Especials s'estrena aquest divendres, 28 de febrer, doblat al català i, també, en versió original francesa subtitulada en català, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 9. Els films 'Zibila i el poder de les ratlles' i 'La Lur i l'Amets' s'estrenen en català aquest divendres

  Els films d'animació Zibilia i el poder de les ratlles i La Lur i l'Amets, s'estrenen aquest divendres, 7 de febrer, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 10. Les pel·lícules 'Operació panda', 'Volant junts' i 'Quackers: La llegenda dels ànecs' s'estrenen en català a 50 sales de cinema

  El doblatge de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català