Els alumnes coneixen 'Alcarràs'

Oci en català, Activitats complementàries

El CNL de Barcelona en col·laboració amb els Cinemes Girona va organitzar 3 cinefòrums de la pel·lícula Alcarràs per als usuaris del centre

Un total de 150 persones, majoritàriament de nivell Bàsic, van poder gaudir de la pel·lícula. La majoria d'alumnes van explicar que era la primera vegada que veien cinema en català i agraïen l'oportunitat d'haver-ho pogut fer alhora que expressaven estar contents en veure que havien pogut seguir el fil de l'argument tot i tenir un nivell molt bàsic de català.

A més, vam tenir la sort que ens acompanyessin els productors Ariadna Dot i Tono Folguera, a dos dels passis, que ens van regalar un munt d'anècdotes i detalls molt interessants i van respondre moltes preguntes dels assistents.

La pel·lícula ens va emocionar a tots i ens va empènyer, en acabar la pel·lícula, a parlar plegats de la família, del canvi climàtic, de la pagesia, de la immigració, del patriarcat... hi havia tantes ganes de parlar i expressar els sentiments que s'havien experimentat que ningú es va recordar de quin nivell tenia, tothom va llançar-se a fer-ho en català, amb el seu nivell!

L'activitat, doncs, va ser un èxit, i encara que la majoria d'espectadors no havien vist mai una pel·lícula en català, això no va ser un problema per gaudir-ne.

Gràcies a tots els assistents per la participació i gràcies al Toni dels Cinemes Girona per posar-nos-ho tan fàcil!

Vols compartir aquesta notícia?