El programa de cinema infantil en català CINC reprèn l'activitat amb 160 projeccions

Oci en català

Fins a l'agost d'enguany, 14.106 espectadors han assistit a les sessions del CINC

El CINC, el programa de Cinema Infantil en Català que impulsa la Secretaria de Política Lingüística (SPL) amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i d'ajuntaments i consells comarcals, s'ha reactivat durant aquest mes d'octubre amb la programació de 160 projeccions a 26 localitats de Catalunya i 2 de la Franja d'Aragó. Els films amb més sessions són Super Mario Bros.: La pel·lícula, Mòmies i Ninja Turtles: Caos Mutant.

Política Lingüística impulsa el CINC amb una programació de reestrena, a preus reduïts i àmplia distribució territorial per estendre l'oferta i el consum de cinema en català. Totes les pel·lícules del CINC s'han doblat amb el suport de l'SPL.

Durant aquesta tardor i fins a mitjans del mes de gener, el programa arribarà a les localitats següents: Agramunt, Alpicat, Amposta, Badalona, Balaguer, Bellpuig, Blanes, Castell-Platja d'Aro, Figueres, Girona, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mequinensa, Mollerussa, Montblanc, Olot, Premià de Mar, Ripoll, Roquetes, Roses, Sant Celoni, la Seu d'Urgell, Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Valls, el Vendrell i Vila seca.

De gener a agost de 2023, 14.106 espectadors van assistir a les sessions del CINC, que va comptar amb 180 projeccions a 28 municipis de Catalunya i 2 de la Franja de d'Aragó. Les pel·lícules més programades van ser El gat amb botes: L'últim desig, Hopper: El pollet llebre i DC Lliga de Supermascotes.

Els exhibidors que vulguin incorporar-s'hi, ho poden fer durant tot l'any, posant-se en contacte amb l'SPL, que coordina el programa, n'elabora el material de promoció i en fa la difusió al portal Cinema en català i a les xarxes socials de l'SPL i del CPNL.

Per a més informació, us podeu adreçar a la bústia de contacte cinema.dgpl(ELIMINAR)@gencat.cat.

Vols compartir aquesta notícia?