Aquesta tardor torna el cicle de cinema infantil CINC a l'Ocine Màgic de Badalona

Oci en català

Els dissabtes de novembre i el primer de desembre, en horari únic a les 16 h, s'inicia un nou cicle de cinema infantil en català amb un preu únic de 4,90€. Els més menuts podran gaudir en català de grans èxits cinematogràfics com: "Ninja Turtles: Caos mutant"o "Super Mario Bros.".

Cartell del CINC de tardor de 2023

El CINC és un cicle de cinema infantil en català, iniciativa de la Secretaria General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

PROGRAMACIÓ:

"Mòmies" (4/11)

Sinopsi: A Egipte, a l'interior de la terra, hi ha una ciutat de mòmies amb 3.000 anys d'antiguitat. Per imposició dels déus, la princesa Nefer i Thut s'han de casar i portar l'anell del Faraó al casament. Mentrestant, a la superfície, Lord Carnaby troba un anell en una expedició arqueològica. Quan Thut s'adona que la joia ha estat robada, puja al món dels humans per recuperar-la, amb el seu germà Sekhem, la Nefer i una mascota cocodril. Junts viuran una gran aventura a la moderna Londres i descobriran una cosa que no entrava als seus plans.

Tràiler

"Una família de superherois" (11/11)

Sinopsi: La Hedvig està cridada a assumir el rol de superheroïna de la ciutat en substitució del seu pare, però és maldestra i mandrosa, no està gaire en forma i només li interessen els videojocs. Quan el pare tria el cosí Adrian com a substitut, la Hedvig s'adona que ha de reaccionar i començarà a buscar els seus propis superpoders.

Tràiler

"Super Mario Bros.: la pel·lícula" (18/11)

Sinopsi: Mario, un lampista de Brooklyn, viatja pel Regne dels Bolets amb la princesa Peach i el bolet antropomòrfic Toad per trobar Luigi (el germà de Mario) i per salvar el món del despietat Bowser.

Tràiler:

"El col·legi d'animals màgics 2: L'origen" (25/11)

Sinopsi: L'alumnat d'una escola insòlita, on cada alumne té un animal màgic com a company, prepara un musical per celebrar l'aniversari del centre. Però els assajos no són gens fàcils, ja que les rivalitats pel repartiment de papers s'entrellacen amb les rivalitats amoroses.

Tràiler:

"Ninja Turtles: Caos mutant" (2/12)

Sinopsi: Després d'anys apartats del món humà, els germans Tortuga decideixen començar a fer heroïcitats per ficar-se a la butxaca els habitants de Nova York i ser acceptats com a adolescents normals. La seva amiga April O'Neil els ajudarà a enfrontar-se a un misteriós sindicat del crim, però aviat es veuran superats per l'atac d'un exèrcit de mutants que els cau damunt.

Tràiler:

Vols compartir aquesta notícia?