Al setembre tornen els cursos de català del CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

El CNL de Badalona i Sant Adrià oferirà cursos de tots els nivells, des de l'Inicial al Superior (C2), el primer trimestre del curs 2023-2024, uns en modalitat presencial i d'altres en línia

El CNL de Badalona i Sant Adrià oferirà cursos de tots els nivells, des de l'Inicial al Superior (C2), el primer trimestre del curs 2023-2024, uns en modalitat presencial i d'altres en línia.

Les inscripcions es faran en dos torns: el 12 i 13 de setembre es podran inscriure els alumnes que hagin fet un curs amb el CPNL durant el curs 2022-2023. Els nous alumnes ho podran fer els dies 14 i 15 de setembre. La inscripció es farà en línia a través del portal https://inscripcions.cpnl.cat/. Si no saps quin és el teu nivell de català, pots demanar hora per fer una prova gratuïta fins al 28 de juliol o del 4 al 8 de setembre, a través del web https://inscripcions.cpnl.cat/.

Si estàs interessat a obtenir el nivell superior de català (C2), el pots fer amb nosaltres amb un curs en línia anual, que també començarà a la tardor.

Trobaràs tota la informació sobre els cursos i els horaris d'inscripció al nostre web: /xarxa/cnlbadalona/.

Durant el període d'inscripcions, l'horari d'atenció serà el següent:

SLC de Badalona:

de dilluns a divendres, de 9 a 13 h

de dilluns a dijous, de 15.30 a 19 h

SLC de Sant Adrià de Besòs:

de dilluns a divendres, de 9 a 13 h

Vols compartir aquesta notícia?