Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català > Inscripcions [X]
 1. El Consorci per a la Normalització Lingüística obre inscripcions als cursos d’hivern amb un sistema renovat d’atenció a l’usuari

  Cursos de català > Inscripcions CNL L'Heura

  - Es consolida la inscripció en línia i el format virtual dels cursos - Es crea un equip de suport i es millora l'atenció ciutadana

 2. El Consorci per a la Normalització Lingüística obre inscripcions als cursos d’hivern amb un sistema renovat d’atenció a l’usuari

  Cursos de català > Inscripcions Serveis Centrals

  Es consolida la inscripció en línia i el format virtual dels cursos Es crea un equip de suport i es millora l'atenció ciutadana .

 3. A punt la nova oferta de cursos del gener del CNL de Tarragona

  Cursos de català > Inscripcions CNL de Tarragona

  En aquest nou període es consolida la inscripció en línia i el format virtual dels cursos i es millora l'atenció ciutadana

 4. Informació sobre la inscripció als cursos de català!

  Cursos de català > Inscripcions CNL del Vallès Oriental

  Si no has fet mai cap curs al CPNL o no tens cap certificat oficial, has de fer una prova de col·locació: és gratuïta i la pots fer en línia o a prop de casa.

 1. S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català > Inscripcions CNL El Prat de Llobregat

  El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per als alumnes preferents i del 17 al 25 de setembre per al públic en general S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 2. S’obren les inscripcions als cursos de català, amb noves modalitats i preus més reduïts

  Cursos de català > Inscripcions CNL de Tarragona

  · Informació i sol·licitud d’hora per a proves de col·locació des del dia 8 de setembre · S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi   · S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

 3. Nou calendari d'inscripcions als cursos de català!

  Cursos de català > Inscripcions CNL del Vallès Oriental

  El període de matriculació serà del 14 al 16 de setembre per a exalumnes de l’últim any i del 17 al 25 de setembre per al públic en general

 4. Inscripció als cursos de català

  Cursos de català > Inscripcions CNL del Vallès Oriental

  Estem treballant per poder organitzar l'oferta i la inscripció dels cursos de català del mes de setembre d'acord amb les precaucions per evitar el contagi per Covid-19.

 1. Sol·licitud de retorn de l'import de la matrícula dels cursos de català

  Cursos de català > Inscripcions CNL de Badalona i Sant Adrià

  Els alumnes que han formalitzat el pagament de la matrícula d'un curs de català per a adults al CPNL tenen dret al retorn total o parcial de la matrícula per causes organitzatives atribuïbles al CPNL.

 2. S'obre la inscripció amb tutor al Parla.cat

  Cursos de català > Inscripcions CNL Montserrat

  El Consorci comença a reprendre els cursos en línia al Parla.cat (www.parla.cat) amb tutoria. Oferirà dos períodes d'inscripció a cursos intensius amb tutor per a tots els nivells en cada període.

 3. Continuen a bon ritme les inscripcions als cursos de català març-juny 2020

  Cursos de català > Inscripcions CNL de Badalona i Sant Adrià

  La Gloria Sylvana va ser de les primeres a venir a fer la inscripció en un curs de català. S’ha inscrit en un Bàsic 1, un dels 39 cursos que ofereix el CNL de Badalona i Sant Adrià a les persones interessades a iniciar o continuar els seus estudis de llengua catalana aquest trimestre.

 4. Aquesta primavera posa el teu català al dia al Consorci per a la Normalització Lingüística

  Cursos de català > Inscripcions CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  El CPNL ofereix cursos de català de tots els nivells, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats.

 1. Nou curs de pronoms febles a Horta-Guinardó

  Cursos de català > Inscripcions CNL de Barcelona

  Els faré una abraçada o els hi faré una abraçada? Li vaig explicar o l'hi vaig explicar? Per poder controlar bé una de les qüestions en què més dubtes hi ha en català tant en la llengua oral com en l'escrita, apunta't a les sessions dedicades als pronoms febles.