Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Sensibilització [X]
 1. L’intercanvi és vital per transmetre el valor de la llengua

  Sensibilització CNL L'Heura

  Parlem amb Marta Vallverdú i Borràs. Nascuda a Santa Coloma de Gramenet és doctora en Filologia Catalana i, fins a la seva jubilació, professora d'educació secundària a l'institut La Llauna de Badalona.

 2. Sessió Escola, llengua i família a l’Escola Rius i Taulet de Gràcia

  Sensibilització CNL de Barcelona

  El dilluns 27 de març, a les 17 h, va tenir lloc a l'Escola Rius i Taulet, a la pl.

 3. Taller de sensibilització per a monitors d'estudi assistit a Mollet del Vallès

  Sensibilització CNL del Vallès Oriental

  Al llarg d'aquest mes de març, a Mollet del Vallès, s'han fet dues sessions del taller de sensibilització per a monitors d’estudi assistit per reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català i conscienciar de la importància d’incorporar el català en l'àmbit professional.

 4. Presentació de la campanya: "21 dies. D'entrada, en català" a Llagostera

  Sensibilització CNL de Girona

  El 24 de març va tenir lloc a Llagostera la presentació de la campanya “21 dies. D’entrada, en català” amb Neus Rossell (Neusssi) i alguns testimonis del municipi.

 1. "No em canviïs la llengua" omple a vessar la Biblioteca de Caldes de Malavella

  Sensibilització CNL de Girona

  La xerrada va servir per presentar la campanya “21 dies. D’entrada en català” a Caldes de Malavella.

 2. Una trentena de persones de l'Ajuntament d'Olot, i organismes que en depenen, fan una formació en sensibilització lingüística

  Sensibilització CNL de Girona

  Persones de l’Oficina d’Habitatge, d’Educació, de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i de la Policia municipal que fan un servei de primera acollida han fet una formació en sensibilització lingüística per reflexionar sobre les llengües, la situació sociolingüística de la societat catalana actual, els usos lingüístics dins l’Administració pública i l’hàbit del canvi de llengua en situacions en què aquest canvi no és necessari o directament no és efectiu.

 3. Es convoca el VII Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo...»

  Llengua i cultura, Sensibilització CNL de Tarragona

  L'objectiu del concurs és fomentar la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s'han de publicar els microrelats

 4. Alumnes de català de Montcada assisteixen al taller 'Suma' de Llenguaferits

  Sensibilització, Cursos de català CNL Vallès Occidental 3

  Aproximadament 40 alumnes dels cursos de català de nivell bàsic de Montcada van assistir el 15 de març al taller Suma que va dinamitzar Llenguaferits i que va tenir lloc a Festival Montcada, establiment col·laborador de Voluntariat per la llengua.

 1. Estrenem premi de l'endevinalla de L'Estenedor: una Dona d'Aigua dissenyada al Taller Alborada de Mollet del Vallès. Enhorabona, Carmen!

  Sensibilització CNL del Vallès Oriental

  La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 197 és Carmen Águila, treballadora de Creu Roja de Mollet del Vallès i seguidora de L’Estenedor! En aquest número preguntàvem què vol dir néixer amb la flor al cul.

 2. Inici de l’onzena edició de la gimcana lingüística Ai, quin disbarat!

  Sensibilització CNL de Lleida

  Avui comença l’onzena edició de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa, organitzada per Mollerussa Comercial i el Servei Comarcal de Català del Pla d'Urgell.

 3. Final de la Gimcana Lingüística de la Noguera

  Sensibilització CNL de Lleida

  L'Escola Pia guanya la XIII edició de la Gimcana Lingüística

 4. Reflexions sobre la llengua a l’IMO

  Sensibilització CNL de Lleida

  El CNL de Lleida i l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) segueixen col·laborant amb sessions de sensibilització lingüística per al seu alumnat.

 1. Es presenta la campanya "21 dies. D'entrada, en català" a Salt

  Sensibilització, Altres CNL de Girona

  Dijous 9 de març es va presentar a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt la campanya “21 dies. D’entrada, en català”, que es durà a terme del 13 de març al 2 d’abril,  amb la xerrada prèvia del grup “No em canviïs la llengua”.

 2. Sessió de sensibilització per a professionals sanitaris nouvinguts a la Fundació Salut Empordà

  Sensibilització CNL de Girona

  L’Oficina de Català de Figueres ha dut a terme una sessió de sensibilització per a professionals de l’àmbit sanitari que han arribat fa poc a treballar a l’Hospital de Figueres procedents de diversos països de l’Amèrica del Sud, principalment de Colòmbia.

 3. Sessió de sensibilització a les integrants del Club de Lectura del Pla

  Sensibilització CNL de Lleida

  Les lectores del Pla han acollit una sessió de sensibilització i han celebrat el Dia de la Dona

 4. Sessions de sensibilització lingüística per al personal de l'Administració local de Salt

  Administració pública, Sensibilització CNL de Girona

  El personal de l’Ajuntament de Salt que atén el públic assisteix a les sessions de sensibilització lingüística que imparteix l’Oficina de Català.

 1. Arriba a Breda la campanya "21 dies. D'entrada en català"

  Sensibilització, Sensibilització CNL de Girona

  La campanya "21 dies. D'entrada en català" ha arribat a Breda, on es durà a terme durant el mes de març. El repte que es proposa als ciutadans de Breda: mantenir el català sempre, a tot arreu i amb tothom.

 2. Arriba a Breda la campanya "21 dies. D'entrada en català"

  Sensibilització, Sensibilització CNL de Girona

  La campanya "21 dies. D'entrada en català" ha arribat a Breda, on es durà a terme durant el mes de març. El repte que es proposa als ciutadans de Breda: mantenir el català sempre, a tot arreu i amb tothom.

 3. Carme Junyent parla, a l'Espai Cràter, del futur del català

  Sensibilització CNL de Girona

  El divendres 24, dins el cicle de xerrades “Reptes del segle XXI”, del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), Carme Junyent va parlar sobre  “El català i la diversitat lingüística al segle XXI”.

 4. Una quinzena de professionals de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa fan una formació en sensibilització lingüística

  Sensibilització CNL de Girona

  L’Hospital d’Olot és un organisme multilingüe, com ho és la resta de la societat catalana en general, i la garrotxina en particular. Aprendre a gestionar la diversitat lingüística, conscienciar-se que el canvi de llengua sistemàtic invisibilitza el català i donar eines de reflexió sobre la diversitat de llengües són alguns dels objectius de la sensibilització lingüística.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10