Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Oci i consum [X]
 1. El documental del mes de març

  Oci i consum > Cinema en català CNL L'Heura

  - "The letter" és el documental que es podrà veure en línia i de forma gratuïta del 17 al 31 de març. - Cal enviar un correu a b.

 2. Aquest divendres s'estrena en català 'El cargol i la balena'

  Oci i consum > Cinema en català CNL de Barcelona

  Aquest divendres 26 de febrer s'estrena als cinemes el film El cargol i la balena, una pel·lícula d'animació doblada al català amb el suport del Departament de Cultura na través de la seva Direcció General de Política Lingüística.

 3. Cinema en català

  Oci i consum > Cinema en català > Difusió cinema en català CNL de Lleida

  La pel·lícula 'El cargol i la balena' s'estrena doblada al català aquest divendres, 25 de febrer, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 4. Més de 700 jocs i joguines en català a les botigues tarragonines

  Oci i consum > I tu, jugues en català? CNL de Tarragona

  A les 26 botigues de l'àmbit del CNL de Tarragona adherides al programa "I tu, jugues en català?" es poden trobar 723 joguets en aquesta llengua.

 1. El documental del mes de febrer

  Oci i consum > Cinema en català CNL L'Heura

  - “Advocate” és el documental que es podrà veure en línia i de forma gratuïta del 14 al 28 de febrer.  - Cal enviar un correu a b.

 2. El Consorci per a la Normalització Lingüística crea el compte CPNL a Spotify amb 16 llistes i més de 850 cançons en català

  Oci i consum CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  Les llistes musicals s'han pensat com a complement virtual en l'aprenentatge de la llengua El compte CPNL conté música de diferents estils, per acompanyar en determinats estats d'ànim i per aprofundir en aspectes culturals .

 3. El Consorci per a la Normalització Lingüística crea el compte CPNL a Spotify amb 16 llistes i més de 850 cançons en català

  Oci i consum CNL de l'Hospitalet

  Amb la finalitat de divulgar el català en l'àmbit musical i fer més atractiu l'aprenentatge de la llengua, el Consorci per a la Normalització Lingüística crea un compte propi a la plataforma virtual de Spotify, pensat per a totes les persones que, arreu del món, volen aprendre, cantar i sentir en català.

 4. Lupin III: The First', '14 dies, 12 nits' i 'Tant de bo et moris' s'estrenen aquest divendres en català

  Oci i consum > Cinema en català Serveis Centrals

  Aquest divendres 29 de gener s'estrenen als cinemes tres pel·lícules doblades i subtitulades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 1. Cinema en català

  Oci i consum > Cinema en català > Difusió cinema en català CNL de Lleida

  Les pel·lícules 'Hope, 'La maledicció de Lake Manor' i 'Caçadors de bruixes' s'estrenen en català aquest divendres, 22 de gener, doblades i subtitulades en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 2. Les pel·lícules 'Hope, 'La maledicció de Lake Manor' i 'Caçadors de bruixes' s'estrenen en català aquest divendres

  Oci i consum > Cinema en català CNL de Barcelona

  Aquest divendres 22 de gener s'estrenen als cinemes tres pel·lícules doblades i subtitulades en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 3. El documental del mes de gener

  Oci i consum > Cinema en català > Difusió cinema en català CNL L'Heura

  - Es pot veure en línia i de forma gratuïta el documental del mes de gener “Allò que no et mata”. - Estarà disponible en línia des del 17 fins al 31 de gener.

 4. Aquest cap de setmana, cinema d’animació en català a Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  Oci i consum > Cinema en català CNL de Cornellà de Llobregat

  Demà, divendres 15 de gener, s'estrena el film d'animació 'Els elfkins', que es podrà veure doblat al català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 1. Aquest divendres s'estrenen en català les pel·lícules d'animació 'Els elfkins', 'Fritzi' i 'Àgata, la meva veïna detectiu'

  Oci i consum > Cinema en català CNL de Barcelona

  El doblatge d'aquestes produccions compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 2. Cinema en català

  Oci i consum > Cinema en català > Difusió cinema en català CNL de Lleida

  Les pel·lícules 'Els elfkins' i 'Fritzi: Un conte revolucionari' s'estrenen als cinemes doblades al català aquest divendres, 15 de gener.

 3. Nadal de cinema d’animació en català a Cines FULL de Cornellà

  Oci i consum > Cinema en català CNL de Cornellà de Llobregat

  Aquest dimecres, 23 de desembre, s'estrena la nova aventura èpica de Dreamworks, 'Els Croods: Una nova era', que es podrà veure doblada en català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 4. Deu botigues de jocs de Granollers participen a la campanya "I tu, jugues en català?"

  Oci i consum > I tu, jugues en català? > Difusió CNL del Vallès Oriental

  Video Oca, La Gralla, Homoludicus, PaperIdea, Soldat Plantat, Juguettos, Joguines Somnis, Dau Jocs, Eurekakids i Abacus, són botigues de Granollers que tenen jocs en català.

 1. El programa “I tu, jugues en català?” del Consorci per a la Normalització Lingüística engega la campanya de Nadal

  Oci i consum > I tu, jugues en català? CNL L'Heura

  - El grup Xiula, protagonistes de la difusió dels jocs en català - El catàleg disposa de més de mil jocs en català i les botigues on trobar-los - La web del CPNL estrena l'espai "Viu el Nadal en català".

 2. Kinuma, l’Espolsada Llibres i Punt de Paper, de les Franqueses, participen a la campanya ‘I tu, jugues en català?’

  Oci i consum > I tu, jugues en català? > Difusió CNL del Vallès Oriental

  La campanya "I tu, jugues en català?", impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), té per objectius: fomentar l'ús de català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.

 3. Cinema en català

  Oci i consum > Cinema en català > Difusió cinema en català CNL de Lleida

  La pel·lícula Les Cròniques de Fabulàndia s'estrena als cinemes doblada en català aquest divendres, 18 de desembre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

 4. El programa “I tu, jugues en català?” del Consorci per a la Normalització Lingüística engega la campanya de Nadal

  Oci i consum > I tu, jugues en català? CNL Eramprunyà

  El grup Xiula, protagonistes de la difusió dels jocs en català El catàleg disposa de més de mil jocs en català i les botigues on trobar-los La web del CPNL estrena l'espai "Viu el Nadal en català" .

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10