Manresa i Igualada estrenen 'Del revés 2' en català

CNL Montserrat

Oci en català

La pel·lícula està doblada en català amb el suport de Secretaria de Política Lingüística

Aquest dimecres, 19 de juny, s'ha estrenat Del revés 2 en català als cinemes Bages Centre de Manresa. I a partir d'avui també es podrà veure a Ateneu Cinema, d'Igualada. També, ahir, dijous 20 de juny, es van estrenar els quatre primers episodis de la sèrie Dragon Ball Z Kai, en versió doblada al català, a Manresa.

Del revés 2

Seqüela de Del revés (2015). La Riley s'ha fet gran: ara té tretze anys i comença una nova etapa de la vida. Ja va a l'institut, està començant a fer nous amics i, com que ha entrat de ple en l'adolescència, la seva ment ha de fer lloc a noves emocions. La primera en aparèixer ha estat l'Ansietat i ha agafat completament desprevingudes les velles emocions, que l'acullen amb força fredor. I encara mostraran menys entusiasme quan descobreixin que la intrusa no ha arribat tota sola. Rere seu ve una autèntica corrua de noves emocions i totes exigeixen un espai propi a la central de comandament del cervell de la Riley.

Tràiler de Del revés 2
Sales de projecció de Del revés 2

Dragon Ball Z Kai

Emissió consecutiva dels quatre primers episodis de la sèrie Dragon Ball Z Kai, produïda el 2009 amb motiu del 20è aniversari de Dragon Ball Z i que n'ofereix una versió revisada, més propera al manga original. Els quatre episodis, que formen part de la saga de Raditz, arriben per primer cop al cinema, en versió doblada al català i tenen una durada conjunta d'uns 80 minuts.

Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector, incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.

Consulteu la cartellera de Cinema en català

Vols compartir aquesta notícia?