Acte d'entrega del Si l'encertes, l'endevines 2024 a Sant Martí

CNL de Barcelona

Activitats complementàries, De la competència a l'ús

Es va celebrar a la sala d'actes de la biblioteca Caterina Albert

La setmana passada es van lliurar els premis del concurs Si l'encertes, l'endevines 2024, del districte de Sant Martí, a la sala d'actes de la biblioteca Caterina Albert.

Aquest és un concurs que pretén unir llengua i comerç i per això el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona compta amb la col·laboració de diferents eixos comercials de la ciutat per tirar-lo endavant. En el cas del districte de Sant Martí, enguany s'hi ha comptat amb la inestimable col·laboració del l'Eix Clot i la participació d'un total de 22 establiments comercials associats.

Tres persones van rebre els diferents premis (vals de compra i entrades per al TNC) que hi havia per a les tres categories corresponents, però, de fet, les 144 persones que van participar al concurs (rècord històric per al districte de Sant Martí) en van resultar guanyadores, perquè van passar una bona estona jugant a endevinar les frases fetes que s'amagaven darrere de les vint il·lustracions fetes per alumnat de l'escola de La Llotja i van conèixer un munt de comerços de proximitat, ubicats als barris del Clot i el Camp de l'Arpa.

L'Esbart Sant Martí ha amenitzat l'acte amb una petita mostra de danses. Moltes gràcies a tothom que va participar en el concurs i en l'acte de tancament.

Vols compartir aquesta notícia?