S'entreguen els premis als il·lustradors i als guanyadors del concurs "Si l'encertes, l'endevines" al Farró

CNL de Barcelona

De la competència a l'ús

Es va fer un acte de cloenda a Vil·la Urània

La campanya Si l'encertes, l'endevines 2024 es va cloure ahir dimecres 12 de juny en un acte al Centre Cívic Vil·la Urània en què es van donar els premis als guanyadors del concurs fet a Sarrià, en col·laboració amb els comerciants i l'Associació de Veïns i Comissió de Festes del Farró. També es van entregar els premis del jurat i del públic a les dues millors il·lustracions dels cartells, que representen frases fetes, i que han estat fetes un any més per alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Llotja.

L’acte va començar amb una actuació del músic i cantautor Halldor Mar, de l’escola de música Ars Viva.

També hi va intervenir Txell Pujol, coordinadora de Dinamització i Assessorament del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona, que va fer un agraïment a totes les parts implicades en la campanya, tant l’escola Llotja, com els eixos comercials de cada districte, i tots els patrocinadors dels premis.

En aquesta edició del "Si l'encertes, l'endevines", hi han col·laborat 11 eixos comercials de tots els districtes de la ciutat. S’han exhibit 40 il·lustracions diferents distribuïdes pels comerços de cada eix. Els participants en el concurs havien de recórrer les botigues i endevinar-ne les frases fetes representades per optar al sorteig dels premis.

Precisament els tres guanyadors del concurs al Farró van rebre en aquest acte a Vil·la Urània els premis, patrocinats pels comerciants i l'Associació de Veïns i Comissió de Festes del Farró, el Teatre de Sarrià, Casa Vicens i la Fundació Felícia Fuster.

També es van anunciar les il·lustracions guanyadores del premi del jurat expert i del premi del públic, que van ser "Matar el temps", de Clàudia Barrios, i "Néixer amb la flor al cul", de Paula Melguizo. Tots dos van obtenir premis de Barcelona Llibres, Artcants i TRESC - Comunitat de Cultura.

Vols compartir aquesta notícia?