Alumnes de Sant Joan Despí participen en el Mercat d'Intercanvi al Bulevard

CNL Roses

Activitats complementàries

Aquesta activitat els ha servit per posar en pràctica els coneixements apresos a l'aula

El dia 15 de maig a la tarda els alumnes dels cursos de català de Sant Joan Despí, principalment dels nivells bàsics i elemental, van tenir l'ocasió de participar en el Mercat d'Intercanvi que es va dur a terme al Casal de Joves El Bulevard, ens públic adherit al programa Voluntariat per la llengua, que va cedir el seu espai per poder dur a terme l'activitat.

La trobada es va organitzar en dues parts: la primera va ser de coneixença, ja que hi assistien alumnes dels diferents cursos i que, per tant, no es coneixen entre si. Així doncs, a través de petites converses entre ells, i en un temps limitat, havien de demanar-se les informacions personals, professionals, etc. que s'aprenen en el curs.

La segona part es va centrar en l'intercanvi de diferents objectes que cadascú va aportar, com ara peces de vestir, llibres, petits complements, etc. Havien de descriure breument cada objecte i decidir-ne un preu simbòlic, per poder-lo bescanviar per algun altre.

El Mercat va permetre la relació entre l'alumnat en un ambient distès, fora de l'aula, alhora que van posar en pràctica els coneixements apresos de català.

Vols compartir aquesta notícia?